Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Egy ilyen bor szereles szexi?
Amilyen a jobb oldali csaje, csak fekete magassarkuval. A ruha pedig rajtam is ugy all, ahogy a jobb oldali csajon
Nekem bejön.
Elmenne dominaszerkónak:D
ma 10:52
Erdekes, hogy te mondod meg nekem, hogy mit hogy kellene, viszont valaszt adni ma nem vagy kepes. Elhiszem, hogy meghaladja a kepesseigedet, de azert megis...
Nekem nem igazán tetszik.
Az ilyen bosszúból, vagy "na, majd most megmutatom neked" érzésből tett dolgok pedig szerintem nem sokat segítenek, mert ha nem érdekled, akkor fejen is állhatsz, az sem fogja meghatni és csak elveszi az energiádat, vagy még jobban el fogsz keseredni.
Ne azért tegyél (vagy ne tegyél) dolgokat, hogy egy olyan ember figyelmét próbáld felkelteni, aki nem mutat érdeklődést, hanem magadért, azért, hogy te jól érezd magad, vagy pedig hogy egy olyan embernek kedveskedj, akit érdekelsz is és megbecsül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!