Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfiak! Egy ilyen bor szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Egy ilyen bor szereles szexi?

Figyelt kérdés

Amilyen a jobb oldali csaje, csak fekete magassarkuval. A ruha pedig rajtam is ugy all, ahogy a jobb oldali csajon

[link]

2014. szept. 13. 10:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Azt hittem bor :(
2014. szept. 13. 10:39
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem túlzottan tetszik.
2014. szept. 13. 10:39
 3/16 anonim ***** válasza:

Nekem bejön.

Elmenne dominaszerkónak:D

2014. szept. 13. 10:45
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
Nekem tetszik. De csak ebben, a fekete színben. De miért nekünk tessék? Kérdezd az illetékest.
2014. szept. 13. 10:45
 5/16 anonim ***** válasza:
A ruha nem igazán , de a 2 tulaj annál inkább ;)
2014. szept. 13. 10:46
 6/16 A kérdező kommentje:
Sajnos az illetekes ujabban nem is vesz emberszamba. Nem hoditani akarok vele, csak szeretnem, ha rajonne, hogy azzal, hogy mar nem torodik velem, mit veszit.
2014. szept. 13. 10:48
 7/16 anonim ***** válasza:
54%
Íme egy szép példa arra, hogy miért kéne kicsit igényesebben feltenni a kérdést, és nem restellni ékezetekkel írni. Így kapásból a potenciális válaszadók fele rá se kattint a kérdésedre, mert így elég nehézkes dekódolni, hogy mit is akarsz kérdezni.
2014. szept. 13. 10:52
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem biztos, hogy azzal tudsz hódítani, ha k..rvásan öltözködsz. De ki tudja?
2014. szept. 13. 10:53
 9/16 A kérdező kommentje:

ma 10:52

Erdekes, hogy te mondod meg nekem, hogy mit hogy kellene, viszont valaszt adni ma nem vagy kepes. Elhiszem, hogy meghaladja a kepesseigedet, de azert megis...

2014. szept. 13. 10:57
 10/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem igazán tetszik.

Az ilyen bosszúból, vagy "na, majd most megmutatom neked" érzésből tett dolgok pedig szerintem nem sokat segítenek, mert ha nem érdekled, akkor fejen is állhatsz, az sem fogja meghatni és csak elveszi az energiádat, vagy még jobban el fogsz keseredni.

Ne azért tegyél (vagy ne tegyél) dolgokat, hogy egy olyan ember figyelmét próbáld felkelteni, aki nem mutat érdeklődést, hanem magadért, azért, hogy te jól érezd magad, vagy pedig hogy egy olyan embernek kedveskedj, akit érdekelsz is és megbecsül!

2014. szept. 13. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!