Szívműtét utáni heg, ciki vagy nem?
Szóval most volt kb 3 hónapja és nagyon nagy sebhely van mellkasomon és hasamon is, eddig nem nagyon mondtam senkinek és közeleg az hogy tesi óra is lesz és ha le kel levetni pólóm nagyon félek többiek véleményétől.. mi tévő legyek?
Szerintem elég csúnya és nem természetes :( mi lesz ha emiatt ki közösítenek?
mi a véleményetek nektek?
amúgy 15 éves fiú vagyok , kiváncsi vagyok pár korombéli fiú véleményére hogy ők mit tennének őszintén ha meglátnák osztálytársait így
Szerintem mindenféle karcolás, heg, varrat, stb szexy :P
15/L
Nekem egy "egyszerűbb" lépműtét után nem lehetett tornáznom fél évig, most egy év elteltével sem megerőltetően.
Szóval a tesióra igencsak kilőve.
Egyébként én is elég kellemetlenül éreztem magam nyáron a strandon 10 cm-es heggel a hasamon :S, de semmiképpen sem ciki. Számíts rá, hogy az emberek meg-meg bámulják majd, de senki sem fog rád lenézően nézni, bárki kerülhet még az életben ilyen helyzetben. Azért rossz, hogy ennyi idően már ilyen műtéted volt. :/ Én is csak 18 voltam... Kinél előbb, kinél később, az emberek többsége átesik egy-egy műtéten, de ebben semmi ciki sincs.
engem 1 éves szülinapomon műtöttek, nem volt súlyos, "csak" 1 vérhólyagszerűség volt a 2 cicim közt. és azóta is megvan a nyoma. én lány vagyok, ezért szerintem jóval látványosabb, mert ugye ha egy dekoltáltabb felsőt veszek fel, v bikinit, eléggé látszik. de ennek ellenére még nem találkoztam fura tekintetekkel miatta. szerintem pont sz.rd le h ott van az a heg! :)
22L
Szia!
Nekem volt egy barátom, akinek hatalmas műtéti heg volt a mellkasán, és nagyon szégyellte, először nem is akarta enged, hogy hozzáérjek. Őrülten szerelmes voltam, és a legkevésbé sem zavart, sőt, mindig azt csókolgattam. :)A végén sikerült elérnem, hogy őt sem zavarta. :)
Na, a lényeg: 15 éves vagy, a gimi szívás, bárkit cikiznek bármiért. Ha tudják az o.társaid, hogy beteg voltál, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy lesz olyan büdös barom állat, aki emiatt bánt majd téged. Ha elő is fordul, egy a lényeg, hogy élsz. Hozzá kell szoknod, hogy van rajtad egy heg. Még macsóskodhatsz is vele, és ismétlem, a lányokat sem zavarja. :)
Mindenek előtt: Biztosan szabad már tesi órára járnod? Kérdezd meg az orvost, nehogy probléma legyen.
Ne foglalkozz a heggel, nincs abban semmi. Örülj, hogy csak a heg emlékeztet már rá és nem történt nagyobb baj.
Szerintem nem fognak kiközösíteni. Aki ilyenért beszól az egy bunkó állat.
De az o.társak hogy-hogy nem tudnak a műtétedről? Nálunk ilyen dolgokat nem igazán lehetett eltitkolni, mindenki tudta az osztályban mi a helyzet. Ha tudják, hogy szívműtéted volt akkor biztos nem lesz "rajtad meg mi ez a vágás?" típusú beszólás. Ha mégis megkérdezik mondd el, hogy szívműtéted volt és sajnos azután ilyen heg marad.
Különben is ne szóljon be, legyen neki mindegy. 1 nem rajta van 2 nem ő a csajod. :D
Bocs, hogy nem korodbeli srác vagyok... csajként még azt elmondanám, hogy ne aggódj emiatt engem nem zavarna, emiatt ne légy gátlásos később sem. Attól még lehetsz jó pasi :)) Senki sem tökéletes. Sok híres színésznek/énekesnek is vannak sérülései, hegei akár balesetből vagy bármiből is. Nem olyan nagy dolog ez, nyugi nem fognak oltogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!