Szerintetek jól nézek ki mondjuk ez alapján a kép alapján? (Lányok véleménye kellene. )
Kicsit pixeles.Itt egy másik, ezen a barátnőmmel vagyok.
jó kis csajod van,de ez a jós és szerelmi tanácsadó dolog?:D
bár ha havi 1 balek fizet ezért már megérte,potyapénz.
jah és te,idősebbnek nézel ki,mint 26,legalább 33-35nek.
Igen, idősebbnek nézek ki, mint amennyi vagyok. Azért kérdezem csak, hogy jól nézek-e ki, mert a barátnőm azt mondja, hogy nem a külsőm miatt van velem, annyira külsőre nem is tetszek neki.
Ja, az a jóslás, párkapcs. tanácsadás csak hobbi, ingyen csinálom fb-n, nyelvtanár és túravezető vagyok. :)
csak azért figyeltem fel a barátnődre,mert kb az egyik exem ikertestvére lehetne,hirtelen azt hittem,hogy ő az:)
az ilyen kis bekóstolásokra meg feleld ezt-nah akkor ebben egyetértünk,mert én is a belső értékeid miatt vagyok veled...tudod hogy a szőkék a zsánereim:)
értem,de remélem nem kezdted el forszírozni,mert azzal még jobban kimutatnád előtte,hogy alacsony az önértékelésed ezügyben.
amikor ilyesmi elharapózást tapasztalok,akkor én egyből elkezdem helyreállítani a természet rendjét.
szépen fokozatosan megfordítom a keretet.
pl heti rendszerességgel elmesélek a nőmnek egy olyan sztorit,amiben egyértelmű flört szituációba kerülök egy nővel,de én mint tudatlan és vak férfi nem vágom,hogy az volt.
ő mint nő viszont pontosan tudni fogja,hogy miért csinálta azt a másik nő amit.
a lényege,hogy ne érezze annyira biztonságban magát,vegye észre,hogy más nők is érdeklődnek felém,ezáltal növelve a vonzalmi értéked.
most múltkor ezt meséltem neki-
képzeld bementem a kisközértbe,aztán fizetésnél megkérdezi tőlem az eladó csaj,hogy testépítő vagyok-e,mert ő is el szeretne kezdeni edzeni.
vagy ami nagyot ütött-
xy ipszilon munkatársnőm mindig odajön és megkérdezi,hogy melyik ruha áll neki jobban a tegnapi,vagy a mai.
erre nem szólt semmit,de érdekes módon azon a héten 2x is beugrott a melóhelyemre a bnőm haha.
aztán amikor már ezek szépen fel vannak építve,akkor ülni fog a szőke nős beszólás is és hiteles lesz és a csajszi egóját is a helyére teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!