15-18 éves fiúk, nektek nem jönnek be a vékony lányok, akik eléggé laposak?
Hidd el, nem mindenkinek a nagy dudák jönnek be. Vannak akik a lapos csajokat szeretik. Amúgy meg... páromnak a nagy mellek jönnek be, nekem meg nincsenek nagyok... még is szeret és a melleimet is ugyan úgy szereti, hisz hozzám tartoznak. Ez legyen a legnagyobb gondod az életben ;)
22N
Ne mondja már senki,hogy a 170 centihez a 45 kiló nem vészes. :O Szerintem ez igenis nagyon nagy baj,és nem a pasik miatt,hanem az egészséged miatt! A pasik imádják a vékony lányokat,ahova én járok,nem egy lány anorexiás kinézetű,és ehhez pluszba sajnos betegség miatt deformáltak is a csontjai,és hidd el,nem érdekli a pasikat! Én a 172 centimhez vagyok 70 kiló,szóval mehetne le 7-8 kiló,és hidd el,rám se néz senki! :(
Szóval a pasiknak tutira be fogsz jönni,a szervezetednek viszont nem biztos,szóval alaphangon 5 kiló szerintem nagyon kéne!!
Nekem pl a vékony lányok jönnek be. Nem tetszik a nagy mell és fenék sem. Vékony testalkathoz valahogy aránytalannak találom. És nem én vagyok az egyetlen akinek bejön! googleról egy képet azért linkelhetnél...
Lehet hülyén hangzik, de hát kimondom (írom xD) : nekem bejönnek a vékony, "lapos" lányok. De nem szólok meg érte senkit, ha másnak a telt jön be. Elfogadom. Teljes mértékben ízlés kérdése, semmi más!
Egy alakos képet nem tudsz mutatni?
Az alapján könnyebb véleményt mondani.
18/F Yess, pont benne vagyok még :3
Na 170 cm az a 45 kb tényleg nem valami elönyös és mint az már említettél az egészség miatt... És 166 cm mel vagyok 61 kg (ez főleg izon, de a pont normál, de felesleg nincs :D ) A lényeg, az, hogy valamit kezdjél el sportolni. Nekem a karate nagyon bejött, ad egy alap izomzatot, lefáraszt és még önvédelemnek is jó. 3 az 1 ben :D
Ez volt a kérdésen kívüli válasz.
Kérdésedre azt mondanám, hogy nincs azzal baj, ha valaki
vékony testalkatú (én mondjuk a ducibakat szeretem de ez néző pont kérdése). De azért mert nem nagy a melled, az nem baj. Engem pl kimondottam idegeit az a sok szuper modell XXXX melltartóval...Normál vagy az alatt :3
De ha vidám vagy sokat mosolyogsz és jó a kedéjed, hidd egy 100x annyi pasit szedsz majd össze mint ha XXX melled lenne....
Hajrá :) Am fogadd el magad és akkor mindenki elfog fogadni téged és te is boldogabb leszel, 50% ban saját tapasztalat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!