Lányok! Ti milyen magasak voltatok általánosban az egyes osztályokban? És mekkora volt a melletek? 14/L
Figyelt kérdés
Csak mert szerintem amekkora én vagyok, az nem normális. Elsőben 147 cm voltam, másodikban 153, harmadikban 155 cm, negyedikben 164 cm, ötödikben 171 cm, hatodikban 173, hetedikben 180, nyolcadikban (most) 188 cm (volt egy ugrás tavaly nyáron). Eközben a mellem másodikban kezdett nőni, harmadikban 70A-s volt, negyedikben 75A-s, ötödikben 75B-s, hatodikban is 75B-s, hetedik elején 80C-s, hetedik végén 80D-s, nyolcadikban (most) 80E-s. Ez normális? 14/L2015. márc. 12. 18:44
21/23 anonim válasza:
Akkor hetedikben pont akkora lehettél mint én :D Nálunk a legmagasabb lány 175 centi de ő is nőtt kb. 4 centit egy év alatt :D Ráadásul 80D-s mell... Nem semmi vagy (pozitív értelemben mondom, tetszenek a magas lányok).
És 8.-ban 188cm-hez 80E... Szívesen találkoznék veled :D
Üdv 13/F 180cm
22/23 A kérdező kommentje:
Néha sok az a 80E :D meg a 188 centi is :DDD a padlót is alig látom a melleimtől, olyan nagyok, de legalább szép formásak, nem lógnak :)
2015. márc. 15. 20:29
23/23 anonim válasza:
Akkor semmi baj nincs velük, sőt:D
Ha pedig még a hátad sem fáj az csak plusz pont.
Amúgy elég feltűnő jelenség lehetsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!