Lányok! Ti milyen magasak voltatok általánosban az egyes osztályokban? És mekkora volt a melletek? 14/L
Figyelt kérdés
Csak mert szerintem amekkora én vagyok, az nem normális. Elsőben 147 cm voltam, másodikban 153, harmadikban 155 cm, negyedikben 164 cm, ötödikben 171 cm, hatodikban 173, hetedikben 180, nyolcadikban (most) 188 cm (volt egy ugrás tavaly nyáron). Eközben a mellem másodikban kezdett nőni, harmadikban 70A-s volt, negyedikben 75A-s, ötödikben 75B-s, hatodikban is 75B-s, hetedik elején 80C-s, hetedik végén 80D-s, nyolcadikban (most) 80E-s. Ez normális? 14/L2015. márc. 12. 18:44
11/23 anonim válasza:
Igen te mondod ezt 14 éves lány 188.
Én meg 18 vagyok 185-el:D
12/23 A kérdező kommentje:
Bocsi, ezt nem tudtam :DD Egyébként a 185 sztem tényleg nem olyan alacsony, csak én nőttem meg rohadtul. Ötödikben mindenki kb hetedikesnek nézett, mert osztályból mindenki a vállamig ért kb :DDD
2015. márc. 12. 20:05
13/23 anonim válasza:
Hát elméletileg átlag, viszont melletted tényleg kicsinek érezném magam:D
5. ben 170 centi nem rossz, de a mostani 188-od sem. Olyan jó magas lány vagy:)
14/23 anonim válasza:
mekkora debella állat lehetsz te
15/23 anonim válasza:
Szia. Én 15 vagyok és 162 cm. KB 13 éves korom óta nem nagyon-nagyon nőttem. Bárcsak nekem is ekkora mellem lenne :(irigyellek. Szóltál magassarkút felvenni így? :)
16/23 anonim válasza:
Hát egy picit ijesztő ez a növekedés. Orvos megvizsgált, nem mondta, hogy normális-e? Lehet óriás leszel :D
17/23 anonim válasza:
14-es válaszoló
Te meg milyen kedves lehetsz, biztos ez a vonzerőd
18/23 anonim válasza:
De jó. Imádom a magas csajszikat. Jó hamar megnőttél, én kb 16 éves koromban kezdtem el, addig átlagos voltam.
195cm, F
19/23 A kérdező kommentje:
#15: hát, a nagy melleknek is vannak hátrányai, például melltartót elég nehéz találni rájuk. Remélem tovább már nem nőnek :D Magassarkú? Inkább nem :D Egyszer felpróbáltam egyet egy üzletben... kb 194 centis lettem hirtelen :DDD
2015. márc. 13. 11:41
20/23 anonim válasza:
,,Remélem tovább már nem nőnek''
Először hallok ilyet lánytól:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!