Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok próbáltátok már a...

Lányok próbáltátok már a mellnövelő tablettákat? Valakinek bevált?

Figyelt kérdés
Nem èrdelelnek az olyan válaszok h ilyen nem lètezik akkor irjon valaki ha már próbálta vagy ismer olyat aki probálta!!olyan barom beszolások se kellenek hogy feküdjek kès alá, nyilván nincs pènzem rá különben már ott lennèk.pl beauty breast vsgy wonder up...vagy bármit ha probáltatok èrdekel!! Ha jo edzèst tudtok az is jöhet!!!

2015. márc. 12. 08:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

na, akkor jövök én, és érdemben válaszolok.

én próbáltam a beauty breast-et, 3 doboz kapszulából és egy krémből álló csomagot rendeltem valami webshopból. pár hét múlva éreztem, hogy feszül a cicim, mint amikor megjön, és ez a hatás állandó volt. és nőtt is! mértem cm-ekben. 81 cm-ről indultam, a kúra végére 84 cm lett, A méretből B lett. de a hatás csak akkor marad fenn, ha rendszeresen szeded. én utána nem szedtem egy ideig, pár hónapig megmaradt a B méret, de aztán kezdett visszacsökkenni, bár 1 cm-mel így is nagyobb maradt, mint volt, és nem híztam. aztán végigcsináltam még egy kúrát, ugyanez volt a tapasztalatom. egy ideje nem szedtem már, mert híztam (nem a tablettától), most nincs baj a mellméretemmel. :D ja ami negatívum volt ebben a kapszulában, hogy olyan fűszerszagút izzadtam tőle, mint amilyen szagú a kapszula. : D ebben csak gyógynövények vannak, de előfordulhat érzékenység, mint bármilyen dologgal szemben (étel, kozmetikai összetevő), szóval ha kiütéseket tapasztalsz, hagyd abba, nekem nem volt ilyen.

2015. márc. 12. 23:02
 12/12 anonim ***** válasza:
ja és 25L vagyok.
2015. márc. 12. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!