Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem ciki így elmenni intim...

Nem ciki így elmenni intim gyantára?

Figyelt kérdés

Elég sok szőrrel vagyok "megáldva",elég dús is és fekete.Egyébként hormonproblémáim vannak,amit próbálnak kezelni,de nem egyszerű.Eddig az intim területet borotváltam,de szeretném legyantáztatni,beleértve a fenekemet is.A problémám az,hogy ott is nagyon dús a szőrzetem,és a fenekem is elég szőrös,illetve a bikinivonalam is "szélesebb",jobban szőrös mint általában.Kicsit cikinek érzem ezt.A környékemen 1500 Ft körül mozognak az intimgyanta árak,de ebbe bele tartozik a fenék is?

Láttam már videót az intimgyantázásról,és lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen,de nekem a nagyajkam belső fele is szőrös,nem csak kivül.Nem fog szólni emiatt a kozmetikus? :(

20/l

2015. márc. 10. 08:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Bemész és megmondod, hogy ilyen betegséged van. Szeretnéd megkérdezni, hogy vállalja-e. Amennyiben normális ember az illető, nem fog ebből ügyet csinálni. Nem kell magyarázkodni tovább.
2015. márc. 10. 08:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is olyan vagyok mint te szőr ügyileg, de nekem nincsen hormonproblémám, simán genetika. Én nem érezném cikinek, hiszen ez a dolga h megcsinálja amit kell. Orvos sem nevet ki semmiért. az egy másik dolog h én ne merem gyantázni, félek h fáj, inkább borotválom.

17/L

2015. márc. 10. 08:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Szólni biztosan nem fog, legfeljebb magának megjegyzi. Nálam is hasonló a helyzet, őszintén szólva én inkább legyantázom magamnak :D
2015. márc. 10. 08:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Dehogy is ciki! Tőlem biztosan nem lehetsz szőrösebb,én is voltam már,bár én is inkább borotválok,nyírok.
2015. márc. 10. 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:
nem ciki
2015. márc. 10. 11:12
 6/6 anonim ***** válasza:
biztos nem fog szólni. neki ez a munkája. ez kb olyasmi mintha egy bőrgyógyász előtt félnék megmutatni a karomon az ekcémát. csak az intim gyanta olyan dolog amiről nem sokan mernek beszélni, és mutogatni magukat. kozmetikusok nem fogják feltérképezni a helyzetet, nem írnak róla regényeket. leszedik a szőrt, esetleg beszélgetnek h ne legyen annyira kellemetlen a szituáció és ennyi. mindenkinek más és más az elképzelése de ez csak túl van reagálva. nekem is szőrős a belső fala mégsem jegyez meg semmit a kozmetikus. van akinek ilyen, neki meg az a munkája h eltüntesse.
2015. márc. 10. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!