Elég sok szőrrel vagyok "megáldva",elég dús is és fekete.Egyébként hormonproblémáim vannak,amit próbálnak kezelni,de nem egyszerű.Eddig az intim területet borotváltam,de szeretném legyantáztatni,beleértve a fenekemet is.A problémám az,hogy ott is nagyon dús a szőrzetem,és a fenekem is elég szőrös,illetve a bikinivonalam is "szélesebb",jobban szőrös mint általában.Kicsit cikinek érzem ezt.A környékemen 1500 Ft körül mozognak az intimgyanta árak,de ebbe bele tartozik a fenék is?
Láttam már videót az intimgyantázásról,és lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen,de nekem a nagyajkam belső fele is szőrös,nem csak kivül.Nem fog szólni emiatt a kozmetikus? :(
20/l
2015. márc. 10. 08:13
1/6 anonim válasza:
Bemész és megmondod, hogy ilyen betegséged van. Szeretnéd megkérdezni, hogy vállalja-e. Amennyiben normális ember az illető, nem fog ebből ügyet csinálni. Nem kell magyarázkodni tovább.
2015. márc. 10. 08:16
2/6 anonim válasza:
Szia!
Én is olyan vagyok mint te szőr ügyileg, de nekem nincsen hormonproblémám, simán genetika. Én nem érezném cikinek, hiszen ez a dolga h megcsinálja amit kell. Orvos sem nevet ki semmiért. az egy másik dolog h én ne merem gyantázni, félek h fáj, inkább borotválom.
17/L
2015. márc. 10. 08:42
3/6 anonim válasza:
Szólni biztosan nem fog, legfeljebb magának megjegyzi. Nálam is hasonló a helyzet, őszintén szólva én inkább legyantázom magamnak :D
2015. márc. 10. 08:49
4/6 anonim válasza:
Dehogy is ciki! Tőlem biztosan nem lehetsz szőrösebb,én is voltam már,bár én is inkább borotválok,nyírok.
2015. márc. 10. 09:44
5/6 anonim válasza:
nem ciki
2015. márc. 10. 11:12
6/6 anonim válasza:
biztos nem fog szólni. neki ez a munkája. ez kb olyasmi mintha egy bőrgyógyász előtt félnék megmutatni a karomon az ekcémát. csak az intim gyanta olyan dolog amiről nem sokan mernek beszélni, és mutogatni magukat. kozmetikusok nem fogják feltérképezni a helyzetet, nem írnak róla regényeket. leszedik a szőrt, esetleg beszélgetnek h ne legyen annyira kellemetlen a szituáció és ennyi. mindenkinek más és más az elképzelése de ez csak túl van reagálva. nekem is szőrős a belső fala mégsem jegyez meg semmit a kozmetikus. van akinek ilyen, neki meg az a munkája h eltüntesse.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!