Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek az gaz, hogyha...

Szerintetek az gaz, hogyha egy lany nem szedi a szemoldoket?!

Figyelt kérdés
fiu-lany velemenyek is erdekelnek
2015. márc. 3. 23:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Régebben szedtem,de most már csak középen,mert nekem teljesen összenőne,ha hagynám.
2015. márc. 4. 10:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha nagyon(!) vastag, középen összeér, vagy sok a kiálló, kóbor szőrszál, akkor gáz. Amúgy nem.
2015. márc. 4. 11:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Én se szedem,sikkes,elegans,vad,sexy,fiatalos,gyönyörü,persze nem feltétlen kell,hogy összenőjjön.Nem véletlen nem szedik a modellek se a szemöldökük.
2015. márc. 4. 16:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valakinek alapból szép szemöldöke van és illik az arcához, tehát jó a formája, íve, hossza és nincsenek ilyen kósza szálak, akkor teljesen felesleges szedni. Nekem sajnos nem ilyen ezért kénytelen vagyok. Szóval szerintem ez teljesen egyénfüggő, akinek nem rendezett, nem szép akkor szerintem jobb ha kiszedi, de van, akinek nem szükséges mert eleve jól néz ki. Szerintem a természetes hatású szemöldök a legjobb, ami se nem túl vékony és se nem túl vastag.
2015. márc. 4. 18:43
 15/15 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat:):)
2015. márc. 5. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!