Triangl bikini tapasztalatok (ebay)?
szeretnék bikinit rendelni, de csak aliexpreses véleményeket olvastam eddig, ebayról nem találtam semmit
rendelt már valaki? tapasztalatok?
méretet mi alapján választottatok? nem tudok dönteni, mivel a csípőm szélesebb (L) a melleim viszont kicsik (S-M)
gondoltam, hogy nem eredeti lesz, nem adnék annyi pénzt érte, mint amennyibe az kerül :D
hát remélem hogy push up lesz :D
Én aliexpressről rendeltem, szerintem sokkal megbízhatóbb ebből a szempontból, mert elolvashatod róla a véleményeket, megnézheted a képeket amiket mások töltöttek fel.Az eladónak már 8ezer nemtudom mennyi rendelése volt ebből, úgyhogy megbíztam benne. A mérettáblázat nagyon hasznos, amit írtak a termék alatt. 3 hét után meg is érkezett, Nagyon szép szín (világos rózsaszínt rendeltem), és tényleg igazi neoprén anyag!! Teljesen ugyanúgy néz ki mint az eredeti. Nem az a tipikus bikini anyag. Viszont XS-es helyett S-est küldtek :(( Nyitottam dispute-t és visszakértem az ár felét aztán újrarendeltem. Remélem most már minden jó lesz :)
ja és itt a link ha szeretné valaki: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!