Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki ebayról...

Rendelt már valaki ebayról órát? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
tegnap rendeltem egy órát barátomnak, mennyi az esélye, hogy megjön 1 hónap alatt kínából?

2015. febr. 28. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Odavan írva hogy kb hány nap és általában 1 hónap , vagy elkallódott . Én rendeltem már hát csodákat ne várj jobb esetben jól nézki de nekem nem működött.
2015. febr. 28. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Karácsony előtt rendeltem, két hét alatt ideért, pedig olyankor szoktak lenni csúszások. De volt már olyan rendelésem, ami csak két hónap után került elő.

Nagy csodát ne várj, nem lesz örök életű darab, ezek inkább csak divat órák (drágább, márkásat meg nem ebayről vesz az ember :D), de amit én rendeltem, az olyan volt, mint a képen, minőségre korrekt, itt ugyanolyat árulnak 3-4 ezer forintért (én 440-ért vettem :D). Működött, elvileg még azóta is megy, bár ajándék volt, szóval nem tudom követni az állapotát. :D

2015. febr. 28. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Rendeltem Ice watch utánzatot...2 hét alatt itt volt és működik..
2015. febr. 28. 21:03
 4/5 A kérdező kommentje:

gondoltam, hogy nem lesz örök életű, azt is tudom, hogy csak azért kell neki, mert jól néz ki, amúgy mindig a kezében a telefonja és azon nézi az időt :D

köszi a válaszokat :)

2015. febr. 28. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
sztem jók minőségűek még az ilyen 500 ft-os darabok is. én rendeltem eredeti casio-t is 12 ezerért, azzal sem volt gond.
2015. márc. 1. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!