Szerintetek jó ötlet leepilálni a pajeszom?
Figyelt kérdés
Sajnos egy kicsit szőrösebb vagyok,mint az átlagos nők,a hajam is nagyon dús,és sötét,de a bőröm fehér.A pajeszom is erősebb mint másoknak,ott is feketésebb szőr,de nem annyira durván,viszont engem mégis zavar.Itthon gyantával nem tudtam leszedni rendesen,kozmetikushoz meg ilyennel nem akarok menni.Szerintetek ha leepilálom,az úgy jó lesz?Nem fog erősebben visszanőni?2010. febr. 14. 09:30
1/1 anonim válasza:
Egyszer leepiláltam, de nagyon kipattogott utána és baromira fájt is. Ha bírod az epiltort és nem vagy olyan érzékeny bőrű, akkor csináld, amúgy a gyantát ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!