Jó ötlet leepilálni a bajuszkámat?
Figyelt kérdés
Kétszer kiszedtem csipesszel, és megerősödött. Csinos nőci vagyok, és ez kiakaszt. Ha epilátorral szedném ki, nem erősödne meg? Iszonyatosan fájna, de nem sebesedne ki tőle a bőröm?
Mit csináljak a bajusszal, ti mit csináltok, hogy eltűnjön?
20/L
2009. márc. 9. 13:55
1/7 anonim válasza:
ne epiláld le semmiféle képpen. A gyantát tudom ajánlani, van külön bajuszgyanta is. Ha nem olyan durva akkor szökítheted is szerintem.22/L
2/7 anonim válasza:
én is epilálom nekem nem fáj annyira és nem is sebes
4/7 anonim válasza:
baratnom is gyantazza! es neki bevallt :)
de kell vigyazni mert ott akkor feherebb lesz a bor mivel midnen gyantazaskor a felso borreteg is lejon .. es akkor nem lesz egysiznu a barna arcoddal nyaron...
de szerintem a szokites jobb megoldas lehetne.. :)
udv
5/7 anonim válasza:
én is epillálom fél óráig piros kicsit utánna semmi baja
szép sima lessz tőle
te döntessz
6/7 anonim válasza:
Szerintem gyantázd/tasd. Nekem nincs különbsség barnaságban nyáron, se szolitó. van, akinek mindentől begyullad, akkor szőkítés oké.
7/7 A kérdező kommentje:
egyikőtök az írta, hogy epilálja, Neked milyen gyakran kell? megerősödött tőle vagy gyengültek a szőrszálak?
2009. márc. 10. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!