Vélemények erről a cipőről?
Mostanában sokszor bicsaklik meg a bokám, és ezt ajánlották, mert elvileg tartja, illetve a gerincet nem terheli annyira. Egyedül a magas sarok kinézetével van bajom, de kíváncsi lennék, hogy kényesmes -e ténylegesen.
Fogalmam sincs, pont ezért kérdezem azokat, akiknek már volt vele tapasztalata :)
az, hogy hogyan néz ki, számomra lényegtelen ,ha segít! :)
Kedves második válaszoló!
Szó sincs majmolásról a részemről. Alaphelyzetben nem vennék fel ilyet, az abszolút fekete sportcipőket szoktam előnyben részesíteni.
De mikor napi szinten esek össze az utcán, ha épp nincs a közelben egy oszlop, amit elkaphatnék, és az orvos annyit mond, hogy keressek egy cipőt, ami tartja a lábomat, pl ez.... akkor csak utána kérdezek!
Szia!:)
Mivel ez a cipő légtalpas biztos, hogy kevésbé terheli a gerincedet, csökkenti a gerincedre mért nyomást járáskor. Ami a szépségét illeti szerintem első az egészség legyen nem pedig az,hogy milyen a színe annak a cipőnek:)
Harmadik kommentelő!
Teljesen egyet értek! Pontosan ezt a típusú választ vártam, ahol nem divatp*csáznak le ok nélkül, és még a kérdésre is felelnek! :)
_Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!