Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Bele fogok beteged...

Mit tegyek? Bele fogok betegedni ebbe, állandóan csúfolnak az iskolába.14 évesen 150 cm vagyok. Folyt. Lejjebb

Figyelt kérdés
Mit tegyek? Bele fogok betegedni ebbe, állandóan csúfolnak az iskolába.14 évesen 150 cm vagyok. Én magammal meg lennék elégedve. De a környezetem nagyon rossz hatással van rám. A suliban nincs egy olyan nap, amiko egy nap nem 50szer, hanem csak 40szer mondják el hogy törpe. Én próbálok nőni. Eszem húsból is többet. Több tejterméket. Kevés édesség. Stb. Olyan géneket örököltem, hogy valószínűleg 155 cm leszek max. Szüleim is kicsik. Tanácsotok van?
2010. febr. 13. 19:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

én 176cm vok de az alacsony lányokért vagyok oda..ha az arcod engedi öltözködj picit keletiesen és istennő leszel egy rakat fiú szemében;)

19/f

2010. febr. 14. 12:01
 22/26 anonim ***** válasza:

Örülj neki! Én nagyon boldog vagyok, hogy csak 155 centire nőttem^^

A fiúk jobban szeretik a pici lányokat, mert aranyosabbak, kecsesebbek, és jobban kihozzák azt a "védelmező" tujladonságot, így aztán jobban is kényeztetnek minket!

És ha magassarkút húzol, sem leszel égimeszelő, hanem egy csinos lány;)

17L

2010. febr. 14. 14:02
 23/26 anonim ***** válasza:

Jól van, növeljétek még a magasak önbizalmát...

A 178 centis hozzászoló ;(

2010. febr. 14. 17:40
 24/26 anonim ***** válasza:
Én is csak 5 cm-rel vagyok magassabb nálad.Engem nem zavar,mert általában aztmondják,h olyan kis cuki pici vagy,de ha vki beszól emiatt annak ált azt mondom,h biztos megverném bújócskában.xD L/14
2010. febr. 14. 19:30
 25/26 anonim válasza:
Nekem kifejezetten a kicsik jönnek be. Nem akarok felhőkarcoló barátnőt!:) Ezen nincs mit szégyellned. Csak féltékenyek,mert ők olyan bazi culák és nem lehetnek már kicsik.:)
2013. márc. 17. 01:08
 26/26 anonim válasza:
Emiatt egyaltalan ne aggodj. A ferfiak szeretik az alacsony noket. Hogy most azok a 'kis fiuk' mit mondanak.. Egyaltalan nem szamit. En is 14 vagyok, nalunk aki alacsony, az nagyon aranyos es kedves, a fiuk jobban szeretik, mint a magas lanyokat. Ne torodj veluk, vagy szolj vossza.:)
2014. máj. 15. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!