Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Bele fogok beteged...

Mit tegyek? Bele fogok betegedni ebbe, állandóan csúfolnak az iskolába.14 évesen 150 cm vagyok. Folyt. Lejjebb

Figyelt kérdés
Mit tegyek? Bele fogok betegedni ebbe, állandóan csúfolnak az iskolába.14 évesen 150 cm vagyok. Én magammal meg lennék elégedve. De a környezetem nagyon rossz hatással van rám. A suliban nincs egy olyan nap, amiko egy nap nem 50szer, hanem csak 40szer mondják el hogy törpe. Én próbálok nőni. Eszem húsból is többet. Több tejterméket. Kevés édesség. Stb. Olyan géneket örököltem, hogy valószínűleg 155 cm leszek max. Szüleim is kicsik. Tanácsotok van?
2010. febr. 13. 19:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
én is örülnék neki h ha alacsonyabb lennénk /170cm/
2010. febr. 13. 21:46
 12/26 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Az én korosztályomban (20) én nézem irigykedve a pici lányokat. Valahogy sokkal kedvesebbnek, aranyosabbnak, védtelenebbnek néznek ki a pasik szemében. Én is szeretném magam néha kicsinek és törékenynek érezni mondjuk egy férfi karjában, de ez 178 centivel nem megy. Úgyhogy szerintem örülj, hogy a két szélsőség közül inkább a kisebb vagy.
2010. febr. 13. 22:09
 13/26 anonim ***** válasza:

Én átlagos, 167 centi vok, de a 198 centis barátom mindig piszkál...bár persze csak viccből

azt szoktam neki mondani, hogy jóból nem adnak sokat:)

2010. febr. 13. 22:13
 14/26 anonim ***** válasza:

Eva Longoria és Myli Cyrus is 150 mit kell ezen aggódni

magaasrkú és mindenki bekaphatja.

sok sikert kislány, ne hagyd , hogy a magasak uralkodjanak rajtad.

ha asztmondják törpe, mond égimeszelő, vagy zsiráf.

tudod kicsi a bors, de erős, ne hagyd magad

2010. febr. 13. 22:17
 15/26 anonim ***** válasza:
Hát igen, jóból csak kicsit adnak! Én is elég kicsi vagyok, de legalább gond nélkül hordhatok majd magassarkút akármekkora is a fiúm. És az ilyen barmokat meg tényleg le kell szarni, sztem szánalmasak, hogy nincs jobb dolguk mint másokat cikizni. Tényleg legyél magabiztos és mutasd meg hogy nincs semmi bajod magaddal! Sok szerencsét!
2010. febr. 13. 22:24
 16/26 anonim válasza:
F/14 : háát nagyon el vagytok (szerintem) tájolódva, 14 évesen a fiúk 178 nál kezdődnek, (ált. legtöbb...) illetve kb ott is végződnek (én már 180 vok :D ) szerintem kb170 az ideális.. nem jó dolog hajoldozni , de az is érdekes lene ha fel kéne néznem valakire :D a 150 se kicsi, minden relatív , függ a körülötted lévők (átlag) magasságától, a pasidétól, stb... ha meg 14 évesen csúfolnak akkor meg nyugodtan visszaküldheted alsóba őket, majd 7.-8.ba csúfolódni :S (a kölcsönös b@sztatás más téma,h vki köcsög veled, te is az leszel vele, szidod ahol éred, és legszívesebben egyesítenéd az oxigénnel:D ) OMG :D
2010. febr. 13. 22:39
 17/26 anonim ***** válasza:
Te utolsó valami agyonvitaminozott helyen lakhatsz, :)) mert nem tudom hogyan lehet hogy 178nál kezdődnek a fiúk! Én szenvedek a 178 centimmel mert alig-alig találkozom nálam nagyobbakkal... Ha magassarkút veszek fel, ütöm a 185-öt, és ekkor sztem még nem is nagyon láttam nálam magasabbat.
2010. febr. 13. 22:45
 18/26 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszolónak

Miley Cyrus 165 cm

Eva Longoria meg 157 cm

Amúgy a kérdésre válaszolva, vegyél fel magassarkút és fogadd el magad.

Ha magabiztos vagy a környezeted is észreveszi...

:)

2010. febr. 14. 10:50
 19/26 A kérdező kommentje:
lány vagyok, az osztályfőnöknek állandóan szólok, de ezeket az sem érdekli ha igazgatóit kapnak, szinte már én érzem cikinke mindig szólni, nem fognak megválozni, amúgyis cigányok, a vérükbe van
2010. febr. 14. 11:05
 20/26 anonim ***** válasza:

Haha, cigányok..

Magasról tegyél a "nagy" rajos pofájukra..

2010. febr. 14. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!