11/22 anonim válasza:
Szép, de sok a képen a retus. Anélkül se lenne csúnya szerintem, csak átlagosabb:)
12/22 anonim válasza:
retusálva mindenki lehet szép -.-
13/22 anonim válasza:
am néztem rola több képet.. és mégsem olyan szép..xD :D
14/22 anonim válasza:
á-á hajrá természetes szépség :p
15/22 anonim válasza:
Nem csúnya, de semmi extra... átlagosnak hat.
16/22 anonim válasza:
Hát persze, ezen szép, mondjuk nem tudom élőben hogy néz ki.
Kicsit olyan Victoria Beckhames arca van, de szép:) Bár ennyi retusálással bárkiből lehet szépséget csinálni...
17/22 anonim válasza:
így iszonyat szép...retus nélkül kitudja
18/22 anonim válasza:
nem szép csak a hatás miatt az.
hibátlan bőr, és smink, amit látunk belőle az mind fedetlen, melegséget áraszt a szemszín és a bőrszín is harmonizál a szemszínnel....higgyétek el, ezek mindmind trükkök. és tudom, mivel tanultam retusálást és hatásvadászatot is....
19/22 anonim válasza:
20/22 anonim válasza:
Ugyan már agyon van sminkelve!?Láttatok ti már agyonra sminkelt nőket?Hát ő nem olyan,de az tény,hogy ki van retusálva.Egyébként meg szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!