Ha a színművészetire szeretnék jelentkezni, akkor hátrány lehet egy ilyen tetko az alkaron? (képp lenn)
Figyelt kérdés
hasonlót szeretnék, mit a3. képen lévő
lehet,h. ez miatt nem vennének fel?
de a szerepekhez el lehet tüntetni, van oylan smink, nem??
és szerintetek szép?
2010. febr. 13. 16:15
1/8 A kérdező kommentje:
ja és a lepkét nem ilyenre szeretném, hanem narancsos barnűsba, és nem ilyen absztraktra, csak tetszik h van aza barnás virág, mint háttér és akkor az elé egy narancsos lepke, kicsit "megdöntve" nem így szemből
2010. febr. 13. 16:16
2/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy agyon tolerálják. Most gondolj bele kapsz valami középkori szerepet aztán ott virít a tetkó a karodon, elég hülyén néz ki. Szerintem, ha ilyen terveid vannak, akkor ne varrass.
3/8 A kérdező kommentje:
erre én is gondoltam...de azt el lehet tüntetni sminkkel..pl oláh ibolya is játszott színházban és a látható tetkókat eltüntették sminkkel
2010. febr. 13. 16:39
5/8 anonim válasza:
ezmég nagyon ronda is. és tényleg hátrány. előbb inkább jelentkezz, valszeg úgysem vesznek fel, ésmajd bánatodba csináltasd meg a tetkót.
6/8 A kérdező kommentje:
:S
nem is ismersz, erre írod,hogy úgysem vesznek fel..nem vagy kicsit hm...bunkó?
2010. febr. 14. 14:16
7/8 anonim válasza:
nem bunkó...csak realista a válaszadó.
8/8 anonim válasza:
Kérdező mi lett azóta veled? Jelentkeztél, felvettek? Ha nem, akkor miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!