Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépek a magas lányok?

Szépek a magas lányok?

Figyelt kérdés
Mi a szép bennük? ??
2015. febr. 25. 21:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Hosszú lábunk van, vékonyak vagyunk és kecsesek, "modellalkat" és magasak :D (magamból indultam ki)
2015. febr. 25. 21:43
 2/12 anonim válasza:
74%

Nem a magasságuktól szépek.

Ez kb olyan, hogy "gyorsak a fekete autók?"

Szép lányból van magas és alacsony is, akárcsak aránytalanból.

Ha arra gondolsz, akkor igen, nekem tetszenek a magas lányok is és nem zavart sosem, hogy velem egymagas (186cm) is, asszonyom 156 centi.

32/f

2015. febr. 25. 21:52
 3/12 anonim válasza:
53%

#2 vagyok.

Azért láttam sok olyan magasabb nőt, aki túl férfias volt és ozlop lábuk volt.

2015. febr. 25. 21:54
 4/12 anonim ***** válasza:
10%
Attól, hogy egy lány magas, még nem biztos, hogy vékony. Akkor viszont olyan, mint egy tank. Az sem biztos, hogy kecses. 2 lakótársam van, nagyon magasak, annál is vékonyabbak, mégis csörtetnek, trappolnak, mint egy elefánt. Arról nem is beszélve, hogy a magassághoz nagy lábméret társul, és egy 40-41-es láb borzasztó egy nőnek... Szóval általánosságban nem, nem szépek.
2015. febr. 25. 21:57
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Van szép is meg kevésbé szép is.
2015. febr. 25. 22:10
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
#4es ez tök hülyeség amit írsz. a trampliság nem a magasságtól függ, ahogyan a szépség sem. a nagy láb tényleg nem túl nőies, de arányaiban egy 180 centis lánynak olyan a 40es láb, mint mondjuk egy 165 ventisnek a 38-as. sőőőt. akkor rájuk is mondd már, hogy tramplik léccci.
2015. febr. 26. 02:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen,ha szépek.Van ronda arcú,elhízott magas lány is.
2015. febr. 26. 09:15
 8/12 anonim ***** válasza:
11%
Nem a nagy láb miatt trampli, aki az. De attól még előnytelen. És nyilván nem minden magas lány csúnya. Az első válaszoló állított valamit, én meg rácáfoltam. Meg nekem sem a túl magas, sem a túl alacsony nem tetszik. Ennyi, ez van. Tudod, szólásszabadság. Vagy engem is lelőtök, mint Charlie Hebdo-t? :)
2015. febr. 26. 12:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Mondtam h én saját tapasztalatokat írtam:) nyilván van csúnya/ szép magas/alacsony lány is :D
2015. febr. 26. 13:07
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
:D attól mert valaki magas még nem egyenlő azzal,hogy szép is, én pl nem vagyok annyira magas csak 172 cm de így is utálom,hogy ekkora vagyok mert jó magassarkúba meg kur.a magas vagyok már és vékony is így még vékonyabbnak tűnök nem jó ez.
2015. febr. 26. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!