Az igaz hogy a magas, nök aza azaz a 174cm körüli magas nök a szépek? Mert én annyi vok és a sokan mondják hogy nagyon szépp vok! De én nem tartom magamamat szépnek! Mért?
Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 14:28
1/6 anonim válasza:
Nem a magasságtól függ a szépség. Egy alacsony nő is lehet kifejezetten szép. Fontos az alak, az arc, a haj meg a körmök ápoltsága, na meg a megfelelő öltözködés.
2/6 A kérdező kommentje:
Ne azért,mondtam hogy valakit megbáncsak isten mencs!!!Tom hogy akicsi csajok is szépek!! Nekem pedig sokan mondják hogy szép vok !! És mégse vagyok magamal elégedett!! Mért van ez?????????????????
2008. aug. 6. 14:35
3/6 anonim válasza:
Mert ilyen a nő :) Nem is ismerek senkit aki elégedett lenne magával! Persze a szépség is szubjektív kérdés. Kinek mi a szép. Általában a mediterrán típusú csajok jönnek be majdnem mindenkinek. Tapasztalataim szerint.
De a magassággal nem függ össze.
4/6 anonim válasza:
Az én tapasztalataim szerint meg a skandináv tipusú csajok jönnek be sok mindenkinek. Szóval az hogy ki a szép mindenki másképp gondolja. Neked meg ha többen is mondták már hogy szép vagy akkor biztosan igazuk van, örülj neki:) Ez nem a magasságtól függ.
5/6 anonim válasza:
hat az alacsonyabb nok is szepek.en csak 158 cm vagyok es 48 kg de igy is utanam neznek az utszan es azt is mondjak hogy szep vagyok,megis nagyobb meleket szeretnek es sorolhatnam...hat nem tudom ha lenne sok sok penzem akkor elerhetnem azt h amokr a tukorbe nezek akkor tetszek magamnak,lehet h t is,de ha nincs akkor hallgas masra oltoz csinosan,sminkeld magad,stb es meglatod tetszeni fogsz magadnak.
6/6 anonim válasza:
Én 170 cm vagyok. A magasság csak pozitívum, mert egy hosszú, formás comb szebben mutat, mint egy rövidke... De a túl magas nők sem szépek. Azt hiszem, te pont a határon vagy. Elég sok az alacsony férfi, és zavarja őket, ha magasabb vagy náluk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!