Vannak itt ekcémások?
Figyelt kérdés
Szóval szerintetek lehet tetkóm v nem?:D
A doki azt mondta te tudod...de én nem tudom...és ti?:D
kööööszi
2010. febr. 12. 17:17
1/4 anonim válasza:
én ekcémás vagyok,és attól függ hova akarod,de a sebre ne szúrasd rá sorry.mondj le róla inkább..
2/4 A kérdező kommentje:
most tünetmentes vagyok egy fél éve kb...
2010. febr. 12. 17:45
3/4 anonim válasza:
Jó neked!
Én is ekcémás vagyok!
Kezdetben a nyakam és a karom vörös foltos volt és úgy viszketett,mint a fene.Mostanában már szerencsére nekem is jobb a helyzet.Csak fürdés után piros,viszont száraz,és néha nagyon viszket.De próbálom megállni és nem vakarni!
Egyébként én nem nagyon ajánlom,vagyis én így,ekcémásan nem merném bevállalni.De inkább menj el egy másik orvoshoz,vagy talán jobb,ha tetkóssal beszélsz.Ő biztosan tudja lehet-e,hiszen ezt csinálja nap,mint nap.
15/L
4/4 anonim válasza:
Gondolj bele egész életedben rajtad lesz!!! sztem ne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!