Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak itt ekcémások? Ha...

Vannak itt ekcémások? Ha igen, katt.

Figyelt kérdés

Szóval szerintetek lehet tetkóm v nem?:D

A doki azt mondta te tudod...de én nem tudom...és ti?:D

kööööszi

2009. dec. 30. 08:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én pikkelysömörös vagyok. Majdnem ekcéma :D, gyógyíthatatlan, vörös, és a vörösségen elhalt bőr keletkezeik, mert nem tud lehullani.

A lényeg, hogy mindenre nagyon érzékeny, idegesség, sérülés.

Ennek ellenére csináltattam 2 tetoválást, van 4 piercingem is, és nem lett bajom. Nem durvult be, és csak később jött ki a tetkón egy kevés sömör, azt lekezeltem és azóta semmi.

Szerintem vágj bele, a viszketéshez biztos hozzá szoktál :D, ha meg kijön rajta az ekcéma lekezeled, mert gondolom a frissen kijötteket te is hamar el tudod tüntetni.

Sok sikert. :)

20/L

2009. dec. 30. 08:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem viszket állandóan, csak mikor gyógyul, és ha mégis rosszul sül el, akkor csak egyel több viszkető terület. :D

Azért nem hiszem, hogy baj lenne. :) Ha nekem nem lett, akkor neked miért? :D

2009. dec. 30. 08:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet tetkód, mi köze hozzá az ekcémának?
2009. dec. 30. 09:05
 4/11 A kérdező kommentje:

Annyi köze van,h minden idegen dologra kijön az ekcéma XD

Mindegy...neki vágok..lesz ami lesz:):)

Kezdek egy picivel aztán majd lesz nagyobb is ha minden okés:)

Köszönöm:)

22/L

2009. dec. 30. 09:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ekcémás vagyok!Szinte mindenre.Régebben akartam tetkót én is,de inkább nem,mert félek,hogy utána baj lenne.Bár én leginkább az ételekre és a porokra vagyok érzékeny és ezért jön ki az ekcémám.

Szóval én azt ajánlom neked,hogy először egy picit tetováltass,s ha nem lesz semmi baj,akkor jöhet más is:)

15/L

2009. dec. 30. 10:26
 6/11 A kérdező kommentje:

huuuu,én meg mindenre:)))

Jó,mi?;)

2009. dec. 30. 11:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Én ekcémás vagyok és tetoválásom is van. Csak eléggé halovány, ugyanis kidobta a bőröm a festékanyagot. Át kellene üttetnem, de valszeg azt is kidobná :(
2009. dec. 30. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én endogén ekcámás vagyok (ami azt jelenti hogy a legsúlyosabb formája a betegségnek) nekem piercingem van pedig azt mondták hogy allergiás vagyok a fémekre és mégsem irritálja a börömet egyátalán bár tetkoom az nincs.Amúgy mi az hogy egy orvos nem ad normális javaslatot??!Szerintem a biztonság kedvéért keress fel egy másikat aki normális!
2009. dec. 30. 12:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy az orvosok 98% azt mondja, hogy ne. Már csak azért is. :S Nekem is ezt javasolták, több orvos is, de itt már nem csak a tudás miatt, hanem mert elítéli a tetkót. Első voltam. :)
2009. dec. 30. 13:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is hajlamos vagyok az ekcémára. Tavaly rendesen kijött rajtam valószínű az allergia miatt. Kaptam rá kenőcsöt, tehát kezeltek.

De a véleményem az, hogy az ekcéma gyógyítható, kezelhető úgy mint az allergia. Ha valaki elhanyagolja magát persze, hogy mindenre az, pláne, ha be is képzeli.

2009. dec. 30. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!