Vannak itt ekcémások? Ha igen, katt.
Szóval szerintetek lehet tetkóm v nem?:D
A doki azt mondta te tudod...de én nem tudom...és ti?:D
kööööszi
Szia! Én pikkelysömörös vagyok. Majdnem ekcéma :D, gyógyíthatatlan, vörös, és a vörösségen elhalt bőr keletkezeik, mert nem tud lehullani.
A lényeg, hogy mindenre nagyon érzékeny, idegesség, sérülés.
Ennek ellenére csináltattam 2 tetoválást, van 4 piercingem is, és nem lett bajom. Nem durvult be, és csak később jött ki a tetkón egy kevés sömör, azt lekezeltem és azóta semmi.
Szerintem vágj bele, a viszketéshez biztos hozzá szoktál :D, ha meg kijön rajta az ekcéma lekezeled, mert gondolom a frissen kijötteket te is hamar el tudod tüntetni.
Sok sikert. :)
20/L
Nem viszket állandóan, csak mikor gyógyul, és ha mégis rosszul sül el, akkor csak egyel több viszkető terület. :D
Azért nem hiszem, hogy baj lenne. :) Ha nekem nem lett, akkor neked miért? :D
Annyi köze van,h minden idegen dologra kijön az ekcéma XD
Mindegy...neki vágok..lesz ami lesz:):)
Kezdek egy picivel aztán majd lesz nagyobb is ha minden okés:)
Köszönöm:)
22/L
Szia!
Ekcémás vagyok!Szinte mindenre.Régebben akartam tetkót én is,de inkább nem,mert félek,hogy utána baj lenne.Bár én leginkább az ételekre és a porokra vagyok érzékeny és ezért jön ki az ekcémám.
Szóval én azt ajánlom neked,hogy először egy picit tetováltass,s ha nem lesz semmi baj,akkor jöhet más is:)
15/L
huuuu,én meg mindenre:)))
Jó,mi?;)
Én is hajlamos vagyok az ekcémára. Tavaly rendesen kijött rajtam valószínű az allergia miatt. Kaptam rá kenőcsöt, tehát kezeltek.
De a véleményem az, hogy az ekcéma gyógyítható, kezelhető úgy mint az allergia. Ha valaki elhanyagolja magát persze, hogy mindenre az, pláne, ha be is képzeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!