Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Még mindig nem gyógyult meg a...

Még mindig nem gyógyult meg a fülpiercingem, ez normális?

Figyelt kérdés

Most lesz 1 éve, hogy fülpiercinget csináltattam porcba, és még mindig fáj és gyulladt. Néha nem is érzem, néha pedig aludni se tudok a jobb oldalamon ez miatt. Az egyetlen problémám az, hogy annyira rá van szorulva a hátulja a fülbevalóra, hogy nem tudom leszedni, és annyira fáj, hogy inkább nem is próbálkozok. Most azt akarom kipróbálni, hogy érzéstelenítővel befújom, és úgy szedem le.

Nincs fémallergiám, orvosi fém a fülbevaló, miért fáj még mindig?

2015. febr. 20. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
A helytelen szúrás miatt megrepedhetett/eltörhetett a porc. Esetleg lövetted? Mindenesetre ez nem normális! Nem tudsz megkérni valakit aki jobban hozzáfér, hogy vegye ki?
2015. febr. 20. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát sokáig gyógyul, de az egy év azért sok. Lőtték, szúrták? Milyen anyagú piercing van benne? nem sértetted fel véletlenül? Mivel kezelted?
2015. febr. 20. 14:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Kozmetikus lőtte, orvosi fém a piercing, tehát nem lehetek rá allergiás. Nem piszkáltam, vigyáztam rá, de mostanában megint elkezdett fájni és nem tudom kiszedni. Pedig megoldom valahogy... :D Amíg nem érek hozzá, addig nincs baj, de utána egyből bevörösödik ( gondolom be van gyulladva) és szúró érzést érzek.
2015. febr. 20. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezért kell szakemberrel szúratni.. Szerintem jobban teszed ha végleg kiveszed.
2015. febr. 20. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Tévedés, orvosi fémre is lehet allergiád. Arról már nem is beszélve, hogy az orvosi fémnek több fajtája is van.
2015. febr. 23. 20:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Tegnap nagy nehezen sikerült kiszednem a piercinget, még mindig fáj, be van gyulladva és valami nagy csomó van most a helyén, lehet eddig is ott volt, csak nem vettem észre. Kicsit félek, hogy orvoshoz kell vele mennem, amikor a másik fülembe volt, ott nem volt ilyen problémám, az hamar begyógyult...
2015. febr. 26. 08:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyugi az a csomó lelankad majd. Ha van, kezeld fertőtlenítő alkohollal vagy Octenisepttel vagy Oxycorttal! A piercinget meg semmi esetre se tedd vissza!
2015. febr. 26. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!