Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Körömlakkozás bénáknak?

Körömlakkozás bénáknak?

Figyelt kérdés

Röviden: béna vagyok a lakkozásban. Hosszabban: megcsinálom a műkörmöt magamnak, formára reszeléssel sincs gond. Amint lakkot vagy géllakkot kell feltenni, ott megakadok. Gondolom a kézügyességem hiánya lehet a gond. Kerül a bőrömre is, mindenhová, szóval csúnya. Vagy sok anyagot veszek fel és folyik mindenfelé, vagy keveset és a köröm többi részére nem marad.

Nincs valamilyen trükk, amivel a hozzám hasonlóan bénák is meg tudják oldani, hogy szép legyen a lakkozás?

2015. febr. 17. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
nem tudom, de mar csak azert is irok, hogy lassam, ha valaki megmondja a frankot, mert a valasz engem is erdekelne.
2015. febr. 17. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyakorolni kell mint minden mást...
2015. febr. 17. 21:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Illetve még az a része gond, hogy a körömágynál nem szép C ívű a lakk széle, hanem mint az ökörhugyozás...

Mivel jobb kezes vagyok, a jobb kezemen még katasztrofálisabb az eredmény.

Érdekes módon másnak tudok elfogadhatóan lakkozni (aki ugye így szemben ül velem), saját körmömmel vagyok ilyen béna.

2015. febr. 17. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:

sokat kell lakkozni, nekem se sikerül mindig.

fontos a lakk minősége is

meg nálam a köröm formája se mindig tuti.

de probálkozz!

2015. febr. 17. 21:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Sokat kell gyakorolni, illetve vegyél kis ecsetet, amivel körbe tudod mosni a körömágynál a körmödet, így nem lesz "ökörhugyozás" :))
2015. febr. 18. 01:55
 6/6 anonim ***** válasza:
nincs trükk, csak gyakorolni kell! de ha nagyon trükközni akarsz keress youtube-on ilyen how to.. videókat, biztos van lakkozós is. annyit mondhatok még így, hogy szerintem mindig a körmöd közepén kezdd, oda húzd először a csíkot. ha ez megvan, utána már csak kitöltöd a 2 oldalát és kész. ha kimegy a bőrödre, akkor körömlakklemosóba áztatott fülpiszkálóval óvatosan le tudod mosni.
2015. febr. 18. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!