Hol lehet ilyet venni?
Figyelt kérdés
Pöttyöző amit a körmön alkalmazunk , hogy pöttyököt csináljunk. Ja, és ecsetet ami nagyon vékony. A rossmann-ban meg Dm-ben nincsenek ilyenek ugye? Hol lehet ilyet venni? ( lehetőleg boltot mondjatok , mert nem szeretek neten vásárolni) :)2014. aug. 26. 16:02
2/7 anonim válasza:
körmös boltokba lehet :)
Csak nem túl olcsók :)
3/7 A kérdező kommentje:
Tudtok mondani ilyen boltot?
2014. aug. 26. 20:40
4/7 anonim válasza:
Én "pöttyözőt" a rossmannban vettem, az essence sminkpultnál :)
5/7 anonim válasza:
Igen, én is az Essence-t akartam ajánlani. Amúgy Müllerben is tuti van, de fodrászkellékes boltokban biztosan olcsóbb.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Ment a zöld pacsi! :) És a vékony ecset? Arról is tudtok esetleg valamit?
2014. aug. 27. 10:26
7/7 anonim válasza:
Szerintem azt is ott, ahol eleve vannak ilyen körömdíszítős dolgok.
Mondjuk én vettem már kreatív hobbiboltban is ecsetet, amivel tusvonalat húzok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!