Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » TESTKÉPZAVAR? Ez már biztos....

TESTKÉPZAVAR? Ez már biztos. Minden tükörben mást látok, miért?

Figyelt kérdés
166 cm,57-8 kg vagyok..91 68 91 méretekkel. Ocsmánynak érzem magam,egyre jobban nincs kedvem semmihez,minden gondolatom az evés/nem evés,kalória számolás körül forog.Folyton nézem magam tükörben,ablaküvegben,kirakatokban és minden alkalommal más vagyok. Annyira szenvedek szó szerint,egyszerűen nem tudom elfogadni. Szeretek átsiklani a kinézetemen,magamra nézek és gusztustalannak látom magam,nagyon sokat sírok minden nap,mert hiába szeretném elmondani valakinek amit érzek mindenki csak szid,hogy hagyjál már fejezd be...azt hiszik azért mondom,hogy dicsérjenek pedig nagyon nem..mikor anyának vagy a páromnak elmondom,hogy ez a baj,folyton húzzák a szájukat és annyit szólnak,jaaaj tudod te,hogy jól nézel ki..miért látom minden tükörben,üvegben másnak a testem? 20/l
2015. febr. 16. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát sajnos nem tudom. Ez tényleg testképzavar.

Ha gondolod részletesebben is kifejthetnéd hogy mikor jött ez elő, volt-e valami ez előtt (esetleg fogyás vagy bármi) szívesen elolvasnám.

2015. febr. 16. 19:15
 2/4 A kérdező kommentje:
4 éve 74 kiló voltam,teljesen életvidám,nem igazán tudom mitől kezdtem fogyni,de minél kisebb lettem,annál nagyobbnak láttam magam. A szalagavatómon 59kilósan nagyon csinosnak éreztem magam,nyárra visszahíztam 64re,bármit megadtam volna,hogy megint 59kg legyek.Karácsony után 58ra fogytam,majd elkezdtem dolgozni és 57re. Itt viszont már elviselhetetlenül érzem magam,nem merek enni,ha eszek sírok,bűntudatom van,fejben tudom,hogy erre vágytam,57-8 kg nem sok,de beleőrülök úgy érzem és egyre rosszabb.Eddig legalább néha csinosnak láttam magam,már kb 1 hónapja mióta dolgozok gusztustalannak.A munkahelyet otthagytam,az érzések maradtak.Egyszerűen nem hiszem el,amit a képeken látok egy csinos lány,a barátom tényleg odavan értem,a barátai előttem jegyzik meg,hogy megint a te barátnőd volt a legjobb csaj,és mégis...bár ne lennék..úgy érzem,ha hétfőn eszek,az egész hetem befolyásolja. Most se eszek sokat amúgy,napi egyszer,akkor sem sokat..nem tudom mihez köthető,talán,hogy a szüleim elváltak tavaly,de most egy hónapja a munka után durvult el Ennyire.Egyébként mindenki mondja mennyit csinosodtam nyár óta,és képen magamon is látok változást ,de tükörben egyszerűen magamra sem tudok nézni.
2015. febr. 16. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez előfordul. Nálam is volt ilyen kor. Én 15kg-ot fogytam utána tiszta kövérnek láttam magam. Én elmondtam mindent a szüleimnek hogy hogy érzek. A végén szihológushoz küldtek. Mára már semmi bajom. :)
2015. febr. 16. 19:49
 4/4 anonim válasza:
Mint ha csak én írtam volna
2017. jún. 29. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!