Ti hogyan kértétek meg anyukádat hogy vegyen melltartót?
Figyelt kérdés
Vagy nektek csak ugy hozta es csak az en anyukam ilyen hogy nem engedi meg?2015. febr. 16. 15:39
1/17 A kérdező kommentje:
*anyukatokat
2015. febr. 16. 15:40
2/17 anonim válasza:
Nem kellett mondanom, ő vette. Persze elsőre nem melltartót kaptam, hanem topot. Én még nem is gondoltam rá, hogy kéne, de ő vett magától.
3/17 A kérdező kommentje:
Szerencses vagy még komment?
2015. febr. 16. 15:46
4/17 anonim válasza:
-Anya, vegyünk melltartót!
-Rendben, emlékeztess, amikor vásárolni megyünk!
5/17 anonim válasza:
-Anyu, melltartot szeretnek :)
-Rendben, akkor majd veszunk.
Sose ertettem, hogy egyes anyak miert nem engedik meg a melltartot...
Hajra kerdezooo!!!
Mar kerted ra? Mit mondott?
6/17 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy miért nem engedi meg! És kérd meg, hogy ne azzal válaszoljon, hogy túl fiatal vagy, mert a melltartó nem kor, hanem mellméretfüggő.
7/17 anonim válasza:
Sehogy, amikor a top már nem volt elég, ő mondta, hogy akkor már kellene melltartó.
8/17 anonim válasza:
Magától vett nekem ajándékba 13 éves koromban. Ennyi idősen már kell szerintem melltartó, annyira nem kislány már az ember, mondd meg neki!
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat es azt mondta hogy még nem való nekem
2015. febr. 16. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!