Szerintetek hány tablettát kell bevenni naponta a pueraris mirifica-ból mellnövesztés céljából, hogy hasson?
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 16:51
1/7 A kérdező kommentje:
Pueraria*
2015. febr. 15. 16:52
2/7 anonim válasza:
Sokat, és a helyedben nem tenném, csak ha már klimax után vagyok. Olvass:
3/7 anonim válasza:
Illetve itt a frissebb cikk róla:
4/7 anonim válasza:
Édesem. Nincs semmi olyan tabletta ami megnöveszti a melleidet. Egyedül annak a pénztárcájának vastagságát növeli aki ezt a kamu tablettát a piacra dobta, hogy sok naiva higgyen benne, és pénzt költsön rá.
A mell nagysága genetikailag van kódolva. Ha genetikailag kis mellűek közé tartozol akkor szilikon betét nélkül nem fog nagy melled lenni. Esetleg a hízás még rásegíthet, végül is a női mell tejmirigy, kötő- és zsírszövetből áll. A zsírszövet adja a mell nagyságának méretét.
5/7 anonim válasza:
Mindig lesznek buta nők akik ezt beveszik... szó szerint. A legtöbb mellnövesztő tablettát betiltották, gondolkodj el hogy akkorvajon miket tartalmaztak a valóságban. Mert ráírni bármit lehet. A melled meg ilyesmitől nem lesz nagyobb.
6/7 anonim válasza:
Szerintem napi egy is elég. Nem tudom, érdemes-e többet bevenni, lehet hogy nem nyerne vele semmi "extrát" az ember. Inkább napi egy és az hosszabb távon.
7/7 anonim válasza:
Szia
Szeded,vagy szedted a tablettát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!