Mi a véleményetek a külsőmről? Hány évesnek néznétek?
2015. febr. 14. 14:31
11/19 anonim válasza:
23 nak sacoltalak. Idősebbnek látszol a korodnál. De szép vagy.
12/19 anonim válasza:
1. kép: 30 körül 2. kép: 18 körül 3. kép: 23 körül
Nem tetszel. Az arcod maga sem, de a stílusod egyenesen taszító.
13/19 anonim válasza:
Nekem se tetszel, a hidrogénszőke/jegesszőke haj a barnás bőrrel nem passzol, szerintem közönségesnek hat. Ijesztő a stílusod és úgy láttam, hogy kicsit kancsal vagy. Huszonévesnek vagy harminc körülinek saccoltalak. Kicsit olyan vagy, mint egy idősödő kozmetikus. :S
14/19 anonim válasza:
16? Te jó isten... vagy 20+ néztelek.És ne haragudj de ez baromira nem bók hogy 16 évesen olyan vagy mint egy egyetemista:S Tök szép lány lennél ha nem viselkednél úgy mint egy kiégett némber és maradnál természetes (nuku hajszőkítés és 10 kg vakolat)
De majd megbánod mikor tényleg 23 körül leszel...
15/19 anonim válasza:
23 körül talán még nem, de 28 fölött már tuti megbánja. Ha jók a génjei, akkor addig még csak kinéz valahogy, de azért egy nőnek szerintem ma már 40-45 éves koráig is szépnek kéne maradni...
17/19 anonim válasza:
Külső: pózolós p.i.c.s.a.
Kor: idősebbnek nézel ki jóval, kb 25-30
18/19 anonim válasza:
Nemszamit hany eves vagy ha p*csanak tunsz. Lehet h szep lennel de olyan vagy mint egy mu Barbie baba. Nem tul szep, es nem sok inteligenciat sugall a keped
19/19 anonim válasza:
Szép lehetnel, ha nem lenne rajtad ennyi smink. Így nagyon erőltettet az arcod. Es a csocsodet nem kell mutogatni, az arcod szép , csak kicsit sok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!