Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Otthoni géllakkozáshoz UV...

Otthoni géllakkozáshoz UV vagy LED lámpa?

Figyelt kérdés
Akinek van tapasztalata megírná, hogy melyiket érdemes megvenni. A LEd lámpa megköti a Crystal nails, diamond nails vagy Moyra géllakkokat is?

2015. febr. 14. 11:11
 1/9 anonim ***** válasza:
UV lámpa. A LED lámpa macerásabb, mert nehéz benne égőt cserélni. Sőt, soknál lehetetlen, újat kell venni. Az UV lámpában simán tudod cserélni a csöveket. Annyi a különbség, hogy kb 2 max 3 perc alatt köt meg benne. A LED-es gyorsabb, de otthonra semmi szükség rá. Én szalonban is UV-t használok. A LED-es ráadásul nem is köt meg minden zselét. Az UV-s igen.
2015. febr. 14. 12:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Megköti a LED, de előttem szólónak adok igazat, én is UV-lámpát vennék, viszont minimum 2 csöveset, még jobb a 4 cső.
2015. febr. 14. 13:36
 3/9 pinkpancser ***** válasza:

Másféle lakkhoz én is használok UV-t, de általában a cfl tényleg jobb mint led.

Bár a körmös lámpákat nem ismerem, de nehéz elhinni, hogy normális ledet cserélni kéne (ha mégis, akkor azt a márkát el kell felejteni). Ja és sem a led, sem a kompakt cső nem égő :)

2015. febr. 14. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:
2015. febr. 14. 18:33
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A Diamond nails oldalán kinéztem egy 18 wattos uv lámpát, azt hiszem e mellett döntök. A 2 perc kötési időt rétegenként kell érteni?

2015. febr. 14. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért kéne led-ben égőt cserélni?? UV pedig rákot okoz, szóval sose használnék olyat.
2015. febr. 14. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rétegenként. UV rákot okoz? Hát manapság mindenre rámondják, hogy rákot okoz. Ez ugyanolyan, mint a szoláriumi cső. Egyébként azt mondják, hogy az UV csövek sokkal ártalmatlanabbak, mint a nap. Ennyi erővel ne menjünk ki az utcára ha süt a nap?
2015. febr. 14. 20:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Az UV lámpa nem okoz rákot. Egy teljes műkörömépítés ideje alatt, annyi sugárzás éri a kezedet, mintha fél percig napon lenne nyáron. Valamiért elterjedt ez a hülyeség és azóta is mindenki ezzel jön.
2015. febr. 15. 19:55
 9/9 anonim válasza:
A kormos UV lampakban UVA sugarzas van, tehat abszolut semmi bajod nem lesz tole! A LED lampakban pedig nem kell cserelni semmit, ellentetben az UV lampakkal. A LED lampa csak gél lakkot illetve LED-es zseléket kot, míg az UV lampa megkoti az UV zselét és a gél lakkot. Viszont a CCFL lámpa megkoti mind3 anyagot, ezért jobb és hosszú az élettartama nem kell cserélni benne semmit. Otthoni használatra viszont elég az UV lámpa.
2015. jún. 2. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!