Vágni szoktátok a szemöldökötöket? (NŐK, LÁNYOK)
A szemöldökömet szeretném kicsit "megjavítani",kicsit rendbe hozni.
Arra lennék kíváncsi,hogy ti nők,lányok mit csináltok vele.Vágni szoktátok.(Attól sűrűsödni fog,ha folyamatosan vágom)
A válaszokhoz a korotokat is írjátok le.KÖSZÖNÖM
Én csak szedem, ezzel az eljárással is ritkábbnak fog tűnni.
Vágni? Nem próbáltam még de butaságnak is tartom, mert a rövid szúrósabb végű szemöldök hülyén nézne ki.
"Attól sűrűsödni fog,ha folyamatosan vágom" Vágástól miért sűrűsödne? Nem sűrűsödik az semmitől. Én szemöldökcsipesszel szoktam formára szedni, a külön lévő szálakat eltüntetni, plusz befelé a végeknél kisollóval igazítom, mert hosszúak a szálak, de ritkábbak. Ha különleges alkalomra készülök, akkor néha szemceruzával szoktam halványan erősíteni a szemöldököm.
22 L
Nem vágom, még csak nem is szedem. Vagyis héthetente kitépek mindkét oldalról 3-4 elkóborolt szálat, amik a szemöldökvonalam alatt vagy fölött nőnek ki fél centivel, de ezt nem nevezném szedésnek. Ezen kívül nem csinálok vele semmit, normális vonalú, normális ívű szemöldököm van.
25L
Muszáj vágnom mivel rettentő hosszú szálas a szemöldököm mindenhol, és csak akkor normális ha vágva van. Mellesleg nem sűrűsödik a vágástól.
29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!