Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vágni szoktátok a szemöldökötö...

Vágni szoktátok a szemöldökötöket? (NŐK, LÁNYOK)

Figyelt kérdés

A szemöldökömet szeretném kicsit "megjavítani",kicsit rendbe hozni.

Arra lennék kíváncsi,hogy ti nők,lányok mit csináltok vele.Vágni szoktátok.(Attól sűrűsödni fog,ha folyamatosan vágom)

A válaszokhoz a korotokat is írjátok le.KÖSZÖNÖM

2015. febr. 12. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Én csak szedem, ezzel az eljárással is ritkábbnak fog tűnni.

Vágni? Nem próbáltam még de butaságnak is tartom, mert a rövid szúrósabb végű szemöldök hülyén nézne ki.

2015. febr. 12. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:

"Attól sűrűsödni fog,ha folyamatosan vágom" Vágástól miért sűrűsödne? Nem sűrűsödik az semmitől. Én szemöldökcsipesszel szoktam formára szedni, a külön lévő szálakat eltüntetni, plusz befelé a végeknél kisollóval igazítom, mert hosszúak a szálak, de ritkábbak. Ha különleges alkalomra készülök, akkor néha szemceruzával szoktam halványan erősíteni a szemöldököm.

22 L

2015. febr. 12. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem vágom, még csak nem is szedem. Vagyis héthetente kitépek mindkét oldalról 3-4 elkóborolt szálat, amik a szemöldökvonalam alatt vagy fölött nőnek ki fél centivel, de ezt nem nevezném szedésnek. Ezen kívül nem csinálok vele semmit, normális vonalú, normális ívű szemöldököm van.

25L

2015. febr. 12. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, szoktam. Sűrűbb nem lesz tőle, de ha valakinek hosszabb szálak vannak, akkor azokat nem érdemes kiszedni, mert kb. elfogy a szemöldöke. Nekem az orrnyereg felé eső végén hosszabbak a szálak, és nem állnak be rendesen, nem simulnak le, hanem kicsit előre állnak. A vágás pont jó rá.
2015. febr. 12. 17:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!:)
2015. febr. 12. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Muszáj vágnom mivel rettentő hosszú szálas a szemöldököm mindenhol, és csak akkor normális ha vágva van. Mellesleg nem sűrűsödik a vágástól.

29

2015. febr. 12. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!