Helix piercing: nem zavaró alvás közben?
Figyelt kérdés
most akarok csináltatni egy helixet, ilyen szimpla kis virágra gondoltam, mint ez: [link]
a kérdésem azokhoz szól, akiknek van ilyen: nem zavaró alvás közben? hallottam valakitől, hogy ő ki szokta venni éjszakára, ezt muszáj? vagy piercing függő? szúrásról, gyógyulásról stb. is írhattok pár sort:)
2015. febr. 12. 11:48
2/3 anonim válasza:
Nekem karika és talpas ékszer is volt benne, egyáltalán nem zavar alvás közben, sosem veszem ki.
3/3 anonim válasza:
Helo!
Ha uj a pc (altalaban akkor zavar/faj alvasnal) akkor nem veheted ki! Legalabb 3honapig de van aki fel evet mond ra!
Hat ha meg nincs meggyogyulva a porc akkor elegge fajdalmaslehet azon aludni.
En kethete szereztem be meg 2 helixet a bal fulembe direkt mert a jobb oldalamon alszok. Meg mindig eleg kellemetlen ha atfordulok ra. De 1-2 honap es oke lesz.
Nekem is talpas van most az nemfaj annyira.
Szoval sok szerencset hozza!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!