Kezdő műkörmös, szárnypróbálgatásai, véleményezitek?
Sziasztok, mondanátok véleményt?
Most kezdek a körmözésbe, egyenlőre csak magamnak csinálom. Idegenek véleménye érdekelne.
Minden jellegű kritikát várok legyen az szakmai, nem szakmai, pozitív vagy negatív.
:D
1. nagyon szép
2. sok csillám ment a vonalon kívülre is
3. nagyon szép
4. nekem elég göröngyösnek tűnik, meg talán túl széles is, de a lakkozás szép
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
A 4. képen lévő volt a legelső amit építettem magamnak. Az nem csak göröngyösnek tűnik, de az is volt. :D
Nagyon jók.
1: TUMBLR POZITÍV. De tényleg. Kirakod a netre és nyáladzanak rá az emberek.
2: picit sok a jóból. Ha csillog valami, akkor a többi legyen matt. Két glitter/strassz már sok, közönséges hatása van. A munka maga nekem tetszik.
3.ugyanez a gond.
4: én személy szerint hadilábon állok a kockaműkörömmel, még a formás körmökből is ogre mencsot csinálnak. Emellé ez a színvilág ilyen kislányos, így nagyon disszonáns a kép.
A tálalás meg nagyon fontos, hiába csinálsz gyönyörű munkákat ha nem tudod eladni mert nincs normális képed róluk.
Maguk a fotók nagyon gyatra minőségűek. Életlenek, nincs elég fény rajtuk, a kompozítció se az igazi.
A körömreszelőt ne fotózd velük, szerintem egy picit undorító dolog. Az a papírtörlő vagy mi az utolsón szintén.
A mintás hátteret kerüld, mert elvonja a figyelmet a lényegről. Ha más nem, egyszerű fekete hátteret photoshopolj mögé.
Köszönöm a kritikát és megfogadom a jó tanácsokat. :)
Most beszereztem egy rakat körmös katalógust és kifinomultabb stílust próbálok követni a jövőben.
Utolsó hozzászóló, megkérdezhetem, hogy szakmabéli vagy-e? :)
Továbbra is várom a vélemény nyilvánításokat.
Köszönöm az őszinte kritikát.
Azért is kértem ki a véleményét idegeneknek, hogy eldöntsem van-e értelme elkezdeni egy tanfolyamot. Ha annyira esélytelen vagyok, hogy nem is tudom elvégezni akkor felesleges belevágnom.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!