Van itt valaki aki rendelt már Ebayen? Én műkörmös csiszolót szeretnék! Szerintetek megéri? Valós?
őt szeretném megvenni, de nekem gyanúsan olcsó! Ha megveszem, mennyi esélye hogy téleg megjön?És ha igen mennyi postával?
Azért olcsó, mert egyenesen Kínából jön, nem megy végig az itthoni, gyártó-nagyker-kisker-fogyasztó láncon, ahol az első három igyekszik minél inkább meggazdagodni.
Én főleg bizsukat szoktam ebay-en venni, mert teljesen ugyanazokat árulják 1 dollárért (~210 Ft), amiket az itthoni Bijou Brigitte, Six meg Claire's 3000 Ft-ért.
Ebayen van rá lehetőség, hogy ha mégsem érkezik meg vagy nem működik, akkor visszakérheted a pénzt, és akkor az eladó visszautalja. Nekem eddig minden megérkezett, egyszer volt az, hogy rosszat küldtek, reklamáltam és sűrű elnézések közepette postázták azt, amit rendeltem.
Kínából olyan 3 hét alatt érkeznek ide a cuccok, bár nekem volt már rá példa, hogy egy hét alatt ideért (azt nem is értettem), de olyan is volt, hogy a megjelölt határidő után másfél héttel érkezett a csomag (jó, az meg karácsony környékén volt).
Amit belinkeltél, annak az árára még rájön 3985 Ft postaköltség, nem tudom, azt nézted-e. A "Shipping" mellé van írva.
Meg kell hozzá Paypal számla, anélkül ebay-en nem tudsz semmit venni.
Uhh dejó köszönöm:)!
És akit be linkeltem, hol lehet megnézni hogy megbízható? Hogy hányan pl ajánlják?
Van bal oldalon egy olyan box, amiben az áll, hogy "Seller information", alatta van az eladó neve: g. nala
Azalatt pedig, hogy 98,6%-os a pozitív értékelése.
De ha rákattintasz a nevére, akkor kiadja az értékeléseit és ott külön el meg tudod nézni a pozitív, negatív és semleges visszajelzéseket.
"De ha rákattintasz a nevére, akkor kiadja az értékeléseit és ott külön el meg tudod nézni a pozitív, negatív és semleges visszajelzéseket." - sot, ha az ertekeleseket nezed es Firefox a bongeszod, akkor ctrl+F es alul a keresobe beirod a termek nevet (aki egyebkent nem egy szemely, ugyh ne hasznald "őt" meg "akit") es lehet hogy talalsz a tobbi vasarlo altal irt velemenyt magarol a termekrol es nem feltetlen az eladorol, ami hasznos lehet.
De szerintem elobb kezd itt!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!