Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, nektek mennyire...

Lányok, nektek mennyire tetszik ha egy fiún maori tetoválás van?

Figyelt kérdés

Ilyesmire gondolok:

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 10. 20:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Folytatom (így kell írni)

Mint írtam, nekem is van tetkóm, de ez a szöveg, hogy egy indián tetoválásról nagyapád ugrik be aki meghalt mert ő imádta az indiános könyveket...na ez...

Tudod mit? Nyugodtan csinál indiános tetkót, akár maori tetkóval vegyítve. Az indiánok mellé szerintem varrass palacsinta sütőt, nyilván a mama sok palacsintát sütött :)

2015. febr. 10. 21:47
 12/18 A kérdező kommentje:
Ide miért veszekedni járnak fel az emberek? :(
2015. febr. 10. 21:48
 13/18 anonim ***** válasza:

Kissé máshogy látjuk ezt a dolgot, mert szerintem azzal, hogy elmondtam, szerintem megbánnád, ha csak úgy felvarratnál vmit, nem azt mondtam, hogy nem szeretem a tetoválásokat. Csak azt, hogy abba is bele kell gondolni, hogy egy életre szól....Nekem is van, és még szeretnék is, de a következőn már jó ideje gondolkodom, mert szerintem ez nem úgy működik, hogy ma eldöntöm, hogy felvarratok magamra egy napocskát, mert az első ami eszembe jutott róla, hogy mindig szeretettem napozni, és holnap meg is csináltatom. Ezt át kell gondolni alaposan. Nem bántásképp, de teljesen azt érzem, hogy mindenáron akarsz tetoválást, de tényleg csak divatból. Legalábbis az alapján, hogy kb egy órája jöttél rá, hogy igen, van jelentése, a nagyapád jut róla eszedbe, nekem ez jön le. De a saját döntésed. Plusz visszatérve a kiinduló kérdésre, ha tényleg akarod, és találsz egy olyan mintát, aminek igenis van jelentése a számodra, hidd el, nem fog érdekelni, hogy kinek tetszik, és kinek nem.

7es voltam

2015. febr. 10. 22:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Eleve a kérdésből süt, hogy csajozni akarsz a tetoválással, tehát azért kell, mert menő.

Ha nem divatból kellene, akkor nem lenne olyan sürgős, ülnél rajta pár évet, tervezgetnéd, utánanéznél, és nem csak random odarakatnál valamit. Ezt az is bizonyìtja, hogy ilyen gyorsan átnyergeltél a maoriról az indiánokra.

Várj vele még.

2015. febr. 11. 07:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Te csak tetoválást akarsz csináltatni, mindegy, hogy milyet, csak legyen, Most találtál egyet, amihez jó ürügy lenne a nagypapád, de elsőre eszedbe sem jutott, hogy miatta csináltass egy ilyet.
2015. febr. 11. 14:19
 16/18 anonim ***** válasza:

Fúj.

8 osztály végzett kocsmahős kinézete van, meg gondolom te nem vagy kigyúrt,így a pálcika karodon, vagy ha sertés vagy akkor a zsírpárnás tésztahusodon elég bénán fog kinézni. Olyan leszel mint egy tetovált szalonna:)

2015. febr. 11. 17:35
 17/18 A kérdező kommentje:

Gondoltam hogy teljesen kár ide kérdést kiírni, nem vagyok sem sovány sem dagadt! :)

Az érkezett válaszok 90%-a írója csak unatkozik és írja a hülyeségeket (mint az utolsó), tisztelet a kivételnek, talán 2 normális válasz jött.

A kérdést most már hanyagolhatnátok, vagy maximum értelmes emberek írjanak.

2015. febr. 11. 17:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok csaj, boccs! :D Én is már jó ideje tervezgetem, h valami maori mintát csináltatok, nyilván divat, de ennyi erővel mindennek megvan a szubkultúrája XD mindegy is, szerintem, ha valami rád jellemző dolgot vegyítesz az egészbe, nem csak egy ilyen sablon maori tetkót csináltatsz annak van értelme, szerintem nagyon jó dolgokat lehet ebből a motívum rendszerből kihozni, csak kreativitás kell! Hajrá! :D
2015. febr. 12. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!