Szemöldök? (lennt)
Figyelt kérdés
Sziasztok:D még régebben kiszedettem a szemöldökömet de így középen meg alul ... alakot nem csináltam mert féltem elrontanám..de szoktam ilyeneket látni: [link]
az enyém egyenes..tehát csak úgy vízszintesbe van..ezt mások, hogy tudják megoldani h így a vége fele felmenjen? Én meg tudnám csinálni ? Vagy inkább kozmetikus? ( 14/L )
#szemöldök #szemöldöktépés
2015. febr. 9. 22:03
2/8 anonim válasza:
miért kell másnak lenned,ami vagy?Miért nem tudod azt ami vagy elfogadni és viselni büszkén.Öttmilliárd szemöldök féle tipus van,mindenkinek más.Attól lesz egyedi és szép,hogy a tiéd nem egy "csinált" hanem a tiéd,egyedi.Egy ilyen csinált valami,sose lesz szebb mint amilyen az eredeti.
3/8 anonim válasza:
Való igaz, hogy mostanában mindenkinek ilyen sablon szemöldöke lett. 1-2 modellarcú lányon meglátták ezt a tökéletes vonalú, felfelé ívelő, elvékonyodó végű csodaszemöldököt, és azóta mindenki ilyet akar, minden áron. Kiszedetik, rajzolják, még tetováltatják is, csak hogy pontosan ugyanígy nézzen ki. Ez tényleg elég birka dolog. Fel is tűnt, hogy egyre egyformábbak a nők/lányok, még arcra is. Pont ezért, mert még a szemöldöküket is sablonra rajzolják. Inkább örülj neki, hogy a tiéd még nem ugyanolyan, és egyedi lehetsz.
4/8 A kérdező kommentje:
nem birkaságból..csak nekem is tetszik._.
2015. febr. 9. 23:44
5/8 anonim válasza:
menj el kozmetikushoz és festesd be de az csak kb 1 hétig marad meg :/ a tetováltatás a legjobb, de te 14 éves vagy szóval teljesen felesleges..még a festés is szerintem
ha nem akarod elrontani a szemöldöködet akkor csak alulról szedd, felül semmiképp mert elveszti az ívét
6/8 anonim válasza:
Tudod az én nővérem is normális volt addig amíg egyedi volt a szemöldöke. Mostmár olyan k..rva rondán néz ki, mert sablonosan pontos ívű és ami a legrosszabb, hogy a szemöldöke már nem szemöldök szőrből vagy miből áll, hanem csak festék van rajta. Ne tudd meg milyen ronda ezért kerülik már a fiúk is. Mert egy fiú miatt változott meg. És ezért eldobta a szépségét. És csodálkozik rajta, hogy miért nincs senkije.
7/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat
2015. febr. 10. 14:51
8/8 anonim válasza:
De lehet, hogy jól állna, ha mutatsz képet nekem rólad, akkor talán megmondom,hogy jól állna-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!