Hogyan tudok pólóra vasalható mintát készíteni?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy sima fotópapírra nyomtatott mintákat is rá lehet vasalni pólókra. Ez tényleg így van?2008. aug. 22. 16:48
1/8 anonim válasza:
Szia! Én úgy tudom, hogy nyomtatóba lehet külön olyan papírt kapni, amit pólóra vasalhatsz.
2/8 anonim válasza:
Igen, ahogy előttem írták! De ez igen drága és nem is tartós sajnos!
3/8 anonim válasza:
Igen, ígyvan. Nemtudom hol laksz, de én Budapesten az örsön a sugárban az emeletem a fabódéknál tudok egyett, ott nagyon sokmindenre csinálnak ilyet. De normál méretű fénykép legyen, ugyis felnagyítják.
4/8 anonim válasza:
Nem fotópapír kell, hanem pólópapír, de ahogy írták nem érdemes ezzel bajlódni. Nem jössz ki drágábbra ha pólónyomtatós helyeket csináltatod a kívánt pólót! Elég sok ilyen van. Plázákban biztos találsz 1-2t.
5/8 anonim válasza:
Egy dolgot ne felejts, ha megveszed a papírt, és a mintát nyomtatnád, tükrözd a képet, mert különben tükörírásban olvasgathatod a feliratokat... :)
6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat! akkor lehet, hogy nem is fogok egyedül bajlódni vele, hanem megcsináltatom :-)
2008. aug. 23. 12:46
7/8 anonim válasza:
Szia! Van még egy megoldás! A textil festék! Szinte minden írószer boltban lehet kapni, 300-400 forint egy tubussal. Én azzal szoktam felíratokat és kis ábrákat csinálni. Már nagyon sok féle anyagon kipróbáltam és nem csalódtam benne. Mondjuk ehhez kell kézügyesség is, mert ha beleremeg a kezed akkor elrontod az egészet! Ha van kedved, próbáld ki egy rossz ruhadarabon és kiderül tetszik-e:) Remélem segítettem! :)
8/8 A kérdező kommentje:
igen, sokat segítettél, ez az ötlet nagyon tetszik :-) a kézügyességet meg majd próbálom fejleszeteni hozzá =D köszi szépen!
2008. aug. 25. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!