Hogyan lehet ruhára vasalható matricát készíteni házilag? Milyen papírra kell nyomtatni?
Második vagyok.
Nekem még nem voltak olyan problémáim mint amiket utánam leírtak. Még 100 mosás után se nagyon látszik, hogy bármi baja lenne (kb 1 éve csináltam már)
Nem minden matrica rossz minőségű!
Mindenféle reklám nélkül, amit én árulok, az 20 mosás után sem fog repedezni, és lekopni az anyagról, ha rendesen fel lett vasalva.
Az tény, hogy rendesn körbe kell vágni a matricát, de ez főleg a sötét anyagra való matricánál van.
Valaki írta, hogy a fehér nem lesz fehér. Ami nekem van világos anyagra, az annyira fehér, hogy ha egy szöveget vasalunk rá a pólóra, akkor csak a szöveg fog látszódni, a háttér nem.
látom régen irták ki a kérdést, de megtudjátok nekem modnai, hogy milyen papirt kell venni? és aki árulja: mennyiért árulod? szegedre mennyiért küldessz?
am én is most akartam kiirni a kérdést szal pls válaszoljatok nekem!!!!!! Köszike elöre is!:P
engem elég sok pl 1m3 min érdekelne!!!! Köszike!:)
jah elözö vok!
aki árul: árulsz hozzá spec. festéket is v mivel kell meg csin? pls segitsetek! hogyan kell megcsinálni, hogy pl a nacimra felmenjen?? köszike:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!