Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gél lakk kombinálása zselével,...

Gél lakk kombinálása zselével, hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Két éve magamnak készítem a gél lakkos körmeim. Nem csak azért kezdtem el, mert tartós és szép, hanem mert reméltem, hogy az alapozó és színes rétegek együtt lesznek majd olyan erősek, hogy ne törjenek le, szakadjanak be állandóan a körmeim, azonban sok minden nem változott, ezért szeretnék rá zselét is, hogy vastagabbak legyenek, így talán nem szakadna be a körmöm folyamatosan. Több helyen is találtam leírást a zselével való saját köröm erősítéséről, van aki a gél lakkal való kombinálásról is ír. Utóbbinak mi pontosan a lépései? Leoldható zselét szeretnék használni, felhasználva a már jelenlegi gél lakkos készletem. Mit szerezzek be és milyen sorrendben használjam őket? A hasznos és segítő válaszokat előre is köszönöm!
2015. febr. 8. 12:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Oldható zseléből a perfect nails Hardener geljét ajánlom. Ugyanúgy ecsetes, mint a géllakkok, alapréteg helyett kell használni, akár 2 rétegben, majd fixálni, mattitani bufferrel, és mehet a szín.
2015. febr. 8. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!