Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Oulac gél lakk oldása?

Oulac gél lakk oldása?

Figyelt kérdés

Sziasztok,karácsonyra kaptam egy gél lakk szettet,mindennel.Ebben a csomagban Oulac gél lakkok voltak. 2 színes, és egy színtelen,ami "elméletileg alap,és fedőlakk",bár ezt az üveg nem írja,csak az utólag ráragasztott papír(,vagyis szerintem ez csak egy sima fixálásmentes fedőlakk). Erre nincs ráírva,hogy soak off-oldható,csak annyi,hogy no wipe top-fixálásmentes,de én ezt nem vettem figyelembe, és amikor megcsináltam,lenőtt oldottam volna,de nem jött,ezért kaparással,reszeléssel távolítottam el…a körmöm teljesen elvékonyodott,pedig nagyon erős volt,imádtam mondjuk ,mert tartós,fényes volt,de most nem merem felrakni….Mit csináljak? Hogy tudnám leszedni? Csiszológéppel nem tudom megsérteni a körmöm?

Van olyan gél lakk,ami alap és fedő,de fixálásmentes,illetve oldható? Vagy hogy tudnám ezt leszedni?

Azóta vettemm egy crystal nails-es onestep-es crystalacot,de nekem nem vált be.Lepattogott,nem is volt annyira fényes,1 rétegben fedett,nagyjából,de kopott,írtó sűrű,nagyon nehezen kenhető fel,ezért ezt légyszíves ne írjátok! :) Köszönöm a válaszotokat előre is!:)

2015. jan. 25. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szeretnéd magadnak csinálni a gel lakkot, akkor az alapokat meg kell tanulnod hozzá, különben nem fog menni. A cn termékek jók egyébként és nem baj, hogy sűrű az anyag, keveset kell belőle használni, csak nem vagy még hozzászokva. Alap és fedőlakk egyben nincs, régen így csináltuk, már akkor sem működött. Külön kell alapot és fedőt venni. Jobban jársz egy megbízhatóbb márkával, mert ezt az oulac-os terméket nem tudom értelmezni. Amik a legjobbak az a crystal nails és a brillbird. Az sem jó, ha csak egy one step crystalac-ot veszel, mivel kellene hozzá még többfajta előkészítő folyadék, alapnak egy base gel és jó lenne hozzá egy fedő one step 0-ás crystalac.

A technikát itt láthatod, ha más márkával dolgozol, akkor is hasonlóan kell csinálni:

[link]

A körmödet már szétreszelted, természetesen csiszológéppel még jobban szét lehet, egyenlőre a helyedben, csak körömerősítőt, körömlakkot tennék rá és legközelebb óvatosabban reszelj.

2015. jan. 26. 12:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged, mindenképpen veszei egy új alap, és fedőlakkot, ha crystalnailseset veszek, és a színt 2-3rétegben viszem fel,akkor letudom oldani? (Nyilván ha az alap és a fedő meg a szín is oldható)Mert olvastam, hogy sosem lehet rendesen leoldani...
2015. jan. 31. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha mindenből oldhatót veszel, azt teljes mértékben le tudod oldani. Teljesen mindegy, hogy hány réteg van rajta, legfeljebb hosszabb ideig kell áztatni. Igazából egy körmösnek egyszerűbb lereszelni a gel lakkot, kevesebb idő, és ő nem is tesz (jó esetben) kárt a körömben, emiatt néha azt mondják, hogy nem lehet oldani, de ez nem igaz. A primernél vigyázz, ha savmentest használsz, akkor valóban nem lesz oldható a gel lakk, ezért mindenképpen savast használj. Célszerű egyébként egy márkát használni, mert néha "ütik" egymást a különféle márkájú anyagok.
2015. febr. 2. 09:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!:)
2015. febr. 6. 21:54
 5/5 anonim válasza:
Én is használom az OULAC-ot és nagyon jól oldódik. Főként az alap és fedőlakkja, más gél lakkokkal is nagyon jó, mert könnyen oldódik. A gél lakkokkal szokott inkább gond lenni. Én ha nincs türelmem kivárni a 10 perces áztatást, inkább lereszelem a felső réteget, és 5 perc oldás után már teljesen feljön, ami ott maradt. A köröm a gél lakktól nem tud elvékonyodni, csak akkor ha nem megfelelően távolítjuk el. Inkább áztasd több ideig, ha úgy látod, hogy nem oldódott rendesen vagy reszeld meg a felső réteget körömreszelővel és akkor már nagyon könnyen és gyorsan el lehet távolítani. Próbáld ki, hogy felkensz egy réteg Oulac alapot és nézd meg, milyen gyorsan fel tudod oldani, kb 3 perc, biztos, hogy azzal nincs probléma. Én rendszeresen használom és nagyon szeretem.
2015. márc. 18. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!