Oulac gél lakk oldása?
Sziasztok,karácsonyra kaptam egy gél lakk szettet,mindennel.Ebben a csomagban Oulac gél lakkok voltak. 2 színes, és egy színtelen,ami "elméletileg alap,és fedőlakk",bár ezt az üveg nem írja,csak az utólag ráragasztott papír(,vagyis szerintem ez csak egy sima fixálásmentes fedőlakk). Erre nincs ráírva,hogy soak off-oldható,csak annyi,hogy no wipe top-fixálásmentes,de én ezt nem vettem figyelembe, és amikor megcsináltam,lenőtt oldottam volna,de nem jött,ezért kaparással,reszeléssel távolítottam el…a körmöm teljesen elvékonyodott,pedig nagyon erős volt,imádtam mondjuk ,mert tartós,fényes volt,de most nem merem felrakni….Mit csináljak? Hogy tudnám leszedni? Csiszológéppel nem tudom megsérteni a körmöm?
Van olyan gél lakk,ami alap és fedő,de fixálásmentes,illetve oldható? Vagy hogy tudnám ezt leszedni?
Azóta vettemm egy crystal nails-es onestep-es crystalacot,de nekem nem vált be.Lepattogott,nem is volt annyira fényes,1 rétegben fedett,nagyjából,de kopott,írtó sűrű,nagyon nehezen kenhető fel,ezért ezt légyszíves ne írjátok! :) Köszönöm a válaszotokat előre is!:)
Ha tényleg szeretnéd magadnak csinálni a gel lakkot, akkor az alapokat meg kell tanulnod hozzá, különben nem fog menni. A cn termékek jók egyébként és nem baj, hogy sűrű az anyag, keveset kell belőle használni, csak nem vagy még hozzászokva. Alap és fedőlakk egyben nincs, régen így csináltuk, már akkor sem működött. Külön kell alapot és fedőt venni. Jobban jársz egy megbízhatóbb márkával, mert ezt az oulac-os terméket nem tudom értelmezni. Amik a legjobbak az a crystal nails és a brillbird. Az sem jó, ha csak egy one step crystalac-ot veszel, mivel kellene hozzá még többfajta előkészítő folyadék, alapnak egy base gel és jó lenne hozzá egy fedő one step 0-ás crystalac.
A technikát itt láthatod, ha más márkával dolgozol, akkor is hasonlóan kell csinálni:
A körmödet már szétreszelted, természetesen csiszológéppel még jobban szét lehet, egyenlőre a helyedben, csak körömerősítőt, körömlakkot tennék rá és legközelebb óvatosabban reszelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!