Nektek tetszik ez a lány?
2015. febr. 5. 19:13
2/18 A kérdező kommentje:
Hmm..mindenkinek más az ízlése. :)
2015. febr. 5. 19:18
3/18 anonim válasza:
Szerintem szép. 10/9.
Borostyán szem. Létezik ilyen, de nagyon ritka, szerintem az övé nem valódi, bár ki tudja?
17/F
4/18 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik ez a szem!Olyan..misztikus hatást kelt.Szeretnék én is ilyet,bár nem tudom hogy állna nekem..
2015. febr. 5. 19:26
5/18 anonim válasza:
Ocsmány a szemöldöke, ocsmány kamu a szeme, ocsmány a szája. 10/2
6/18 anonim válasza:
photoshop....nem ronda de háttt nekem nem jön be?:/
7/18 anonim válasza:
szerintem az egész kép rajzolva van
9/18 anonim válasza:
A bőre full photoshop, természetellenes, a szája nem tetszik, a szemszíne is photoshop. Szóval nem tetszik. De kíváncsi lennék milyen photoshop nélkül, lehet sokkal szebb úgy.
10/18 A kérdező kommentje:
Ha rajzolva van,akkor nagyon jó lett!xD Wow..milyen soknak nem tetszik.Szerintem minimum 10/4-5.Na de 2 pont?Az már szerintem nagyon ronda kéne,hogy legyen.Bár ez csak az én véleményem.Köszönöm a válaszokat!
2015. febr. 5. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!