Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem köt meg a porcelán?

Miért nem köt meg a porcelán?

Figyelt kérdés
Porcelán körmöt készítettem, először, mert zseléset szoktam, és egyszerűen nem köt meg a porcelán. Próbáltam kis gombócot az ecsetre, nagyot, de nem megy. egyszerűen le lehet tolni a körömről az anyagot. Mit rontottam el???
2010. febr. 9. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Tudod te, mi az a porcelán? Egy kaolin, kvarc és földpát keverékéből összeállított anyag, ami 1200°C-on ég ki.
2010. febr. 9. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Műkörmös vagyok. Nem tudom, hogyan csináltad, ha leírnád, sokat segíthetnék, így azt gyanítom sok a liquid.

Csak mártsd bele a liqiudba az ecsetet, majd finoman húzd le, végül mártsd a porcelánporba, egy finom kis gombócot vegyél fel, tartsd egy pillanatig, majd felviheted.

2010. febr. 9. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Jah, másik dolog.

2 fajta liquid van. A levegőre kötő, de azt nem javaslom, mert nehéz vele dolgozni, azonnal köt, nem tudsz korrigálni, és a másik fajta az uv - liqiud, ami csak uv lámpában köt.

Véletlenül nem uv liqiudet használtál, és lámpa nélkül próbáltad kötettni?

2010. febr. 9. 23:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Lehúztam az ecsetet, és kis gombócot vittem fel. És levegőre kötő a liquid. Előtte reszelés, előkészítés.

Vagy túl vékonyan kentem fel? Mennyire kell vastagnak lennie?

2010. febr. 10. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Természetes szőrű ecsettel csináltad? egy műkörmös
2010. febr. 10. 12:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, persze, külön porcis ecsettel.
2010. febr. 11. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!