Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért rondítják el magukat a nők?

Miért rondítják el magukat a nők?

Figyelt kérdés
Gondolok itt az agymosottakra akik azt hiszik szolis bőr a szép, vagy azokra akiken vastag alapozó virít, vagy rikító színes rúzs meg szemfesték, de ritka ronda a nagy hosszú, dús műszempilla is, vagy az ocsmány műkarmok amin kilométerekről látszik hogy nem igazi. Meg a többi... Minek ez mind? Komolyan azt hiszik ettől lesznek szépek? Vagy mindenkinek ilyen sok pénze van amit nem tud hova tenni?
2010. febr. 9. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
mégis erre buknak a férfiak...nem a tréningruhára....meg ugye akivel beszélgetni lehet
2010. febr. 9. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Neem... Én is ilyen "maszkarcú műpi**a" vagyok, és bár sokaknak tetszem, a "célszemélyeknek" és az "átlagpolgárnak" ritkán.
2010. febr. 9. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Erre nem buknak a férfiak. Azonban a nő ezzel jelzi, hogy nagy ribanc, lehet vele próbálkozni. A bajok akkor kezdődnek ha egy nem ribanc nő csak a barátnőjét utánozza és akkor csodálkozik ha őt is ribancnak nézik.
2010. febr. 9. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:

ők így tetszenek maguknak. meg annak akivel együtt járnak.

neked nemkell ilyenned lenned,. tök más világ a 2.

2010. febr. 9. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:
És én még tudod mit figyeltem meg? Azok csinálják ez aki kivételesen szépek. Van 2 barátnőm, gyönyörű baba arccal, gyönyörű, csillogó, természetes hullámos, világos barna hajjal. Kivételesen szépek voltak smink nélkül is. Pár év alatt borzalmasan elcsúnyultak rájuk sem ismertem. Nem tudom miért csinálják.
2010. febr. 9. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért ilyenek a mai lányok, nők?

Mit látsz a médiában? Lapozz fel egy női magazint! Nézz bele a tévébe, a reklámokba! Olvass az interneten, nézz képeket a sztárokról, hírességekről!

Mit látsz?

Csupa műnőt, akik "képviselik" a szépséget... Csak akkor lehetsz a média szerint is jó nő, ha 40kg-san akkora melleid vannak, mint Pamszinak, olyan hidrogénszőke (vagy mostmár fekete) vagy, mint Barbie, olyan vastag vakolat van a fejeden......mint valami festékreklám arca. Miért teszik ezt? Mert valamivel széditeni kell az embereket. Valamivel el kell butitani a nőket ésa férfiakat is(hiszen ők ezeket a futószalagon gyártott lányokat látják mindenhol, és ezeknek KELL tetszést aratniuk.)... Amikor meg már a 13éves lány is műlűny lesz, nincs min csodálkozni.... Média és az emberi butaság hibája az egész "tökéletességkultusz"(szerintem meg müanyagkultusz.).

Saját vélemény.

17/L

2010. febr. 10. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!