15 éves vagyok és van a fogam között hézag. Nem szeretnék fogszabályzót, van valami más megoldás?
Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 16:59
1/8 anonim válasza:
Van, ráragasztanak valamiféle héjat. Instant fogszabályzásként tudsz talán rákeresni.
2/8 anonim válasza:
Nincs. Vagy fogszabályzó vagy megbarátkozol a hézaggal. Magától nem fog a helyére menni, satuba meg csak nem kéne belefogni az állkapcsodat.
Ha szüleid ki tudják fizetni, akkor válaszd a fogszabályzót.
(Az én szüleimnek nem volt pénzük, így nekem még mindig görbén áll két fogam, de majd egyszer, ha lesz rá pénzem...)
3/8 anonim válasza:
ha nem akkora a baj, akkor esti fogszabályzót is kaphatsz.
4/8 anonim válasza:
18 év alatt nem vészes a fogszabályozás ára. Érdemes lenne egy orvossal beszélni, mert valóban esélyes az éjszakai fogszabályzó is.
5/8 anonim válasza:
A fogszabályzo az tok jo.nyugodj le és legy a csajom.🏩
6/8 anonim válasza:
szerintem a fogszabályozó nagyon jó. később te is marhára boldog lennél hogy megcsináltattad.
7/8 anonim válasza:
ha nem csálék amúgy a fogaid teljesen felesleges a fogszabályzó, csak többet árt, mint használ. rakass fel kompozit vagy porcelán héjakat
8/8 anonim válasza:
Biztos így is nagyon szép vagy <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!