Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Van olyan akinek van...

Lányok! Van olyan akinek van bajsza és már borotválta le? 16L.

Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 12:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen leborotváltam párszor, de nagyon nagy butaság, ne tedd, nagyon csúnya mikor nő vissza. Mindenképp gyökerestől kell kitépni (ha nem olyan sok, akkor szemöldökcsipesz, ha több, akkor arcra való gyantacsík), akkor nem egyenlő ütemben nőnek vissza a szőrszálak, nem lesz "borostás", így kevésbé lesz feltűnő. Ha van türelmed, a visszanövő szálakat kiszedegetheted mindig csipesszel mikor kibújnak. Nekem nincs :D, így gyantázom mikor már kezdem feltűnőnek látni, ez kb. 2-3 hét nálam.
2015. febr. 2. 12:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is leborotváltam.Nekem elég sok van,így csipeszelni sokáig tartana.
2015. febr. 2. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne borotváld!

Borostás nőnél szörnyűbb nincs!!!

Epiláld inkább vagy gyantázd/gyantáztasd. Pár száz forint a kozmetikusnál is.

2015. febr. 2. 12:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kicsi. Én hideg gyanta csíkkal szedem le. Így nem feltűnő, amikor nő ki.

Sose borotválnám, mert attól borostás lesz és szúr, amikor kinő.

Te is használj hideg gyantát. Vagy menj el kozmetikushoz, hogy legyantázza.

2015. febr. 2. 12:54
 5/9 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ,tudom,hogy gyantázni jobb,de nekem most erre volt lehetőségem.

Engem inkább az érdekelne,hogy akik borotvával szedték le,erősödött e,látszik e amikor nő,ilyesmi.

2015. febr. 2. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5: Effektíve nem erősödik, de jobban látszik. És amikor kinő, akkor borostás lesz. Mint a férfiak arca, a női arcra is ugyanúgy hat a borotva. Szóval ha nincs másra lehetőséged, akkor inkább ne borotváld, várd ki, amíg tudsz gyantázni vagy gyantáztatni.
2015. febr. 2. 12:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Kb 1 évig borotváltam.. nem erősödött meg semmi gond nem volt vele, de mikor nőtt ki akkor a tüsi szőrök elég zavarók, szóval inkább arcepiláló "rugót" használok. Azzal nagyon egyszerű kitépni a szőrt. Ilyet szerezz be: [link]

Csak párszáz ft ebay-en is.

2015. febr. 2. 19:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Ó, még sosem láttam ilyet, utolsó, én is köszönöm a tippet :D
2015. febr. 2. 20:38
 9/9 anonim ***** válasza:
A gyantát nem ajánlom, kitépi a pihe szőrt is. A BOROTVA NEG TILOS!! Ha egy fiú megcsókol akkor érezni fogja a borostát. Én csipesszel szedem. Nekem is sok volt de megérte.
2015. febr. 13. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!