Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy vékonyabbak...

Mit tegyek, hogy vékonyabbak legyenek a lábaim?

Figyelt kérdés
Szóval eléggé sovány vagyok,de a lábaimon mégis van egy kis felesleg.Nagyon rosszul áll és akarok változtatni,de nem lehetséges semmien plasztikai műtét,mert még nem vagyok 18 éves és nem is nagyon akarok.Köszönöm előre is!

2015. febr. 1. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Leírásod alapján testképzavarosnak nézel ki. Gyors iramban tanuld meg elfogadni magad mert így sosem fogsz tetszeni magadnak és az önutálattól nagyon boldogtalan életed lesz. Ha soványnak mondod magad akkor az valószínű genetika nem a sok sport eredménye. Emellett a medencéd szélessége szintén genetikai adottság, amihez adott lábak jönnek. Ha nagyon nem tetszik sporttal formálható, de csak lábra nem lehet edzeni! Nekem jó széles medencém van és el is fogadtam hogy nem leszek nyurga lábú őzgida soha, mert ilyen az alkatom. Ennek ellenére kihozom belőle a legjobbat és szeretem magam. Sovány nőn nincs olyan hogy "kicsi felesleges" legalábbis negatív értelemben.
2015. febr. 1. 11:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt hívjak skinnyfat testalkatnak. Izomtalan vagy,de kicsit zsiros.

Neked inkabb fel kene szedned par kilo izmot hogy formas legyel,aztan fogyozhatsz ha zavar.

Vannak lanyismerőseim akiken akad felesleg megse feltűnő mert izmosak,formasak az edzestől..

2015. febr. 1. 11:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Járok edzeni,de mégsem izmosodik.
2015. febr. 1. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
akkor valamit rosszul csinálsz. :)
2015. febr. 1. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Az edzes sikere több mint felereszben az ETRENDEN múlik.

Biztos vagyok benne hogy az neked nincs.

2015. febr. 1. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!