Levente_Levi kérdése:
Lányok! Milyen pircingek állnak jól egy fiúnak leginkább?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és már egy ideje gondolkodtatnak a különböző esztétikai dolgok .Saját és őszinte véleményeket pls ...2015. jan. 29. 20:57
1/5 anonim válasza:
Huuu, nekem talan egyik sem jon be, kiveve a tragust, az mindenkin jol nez ki 😊 de egy helix mar sok. Ha eppen gyonyoru helyes arcod van, microdermal a pofiba. Ha szep szad, nyelv vagy ajak. Ha megfelelo a stilusod hozza es szep orrod van, karika az orrban.
nalam a szemoldok pc felejtos 😂
2/5 anonim válasza:
Ha küldesz képet könnyebb lesz megmondani.
3/5 anonim válasza:
"Microdermal pofiba" az elég lányos. Nekem pont a szemöldök jön be leginkább, meg ne legyen túl sok.
4/5 Rebellious Dead Lady válasza:
Szemöldök, ajak, esetleg nyelv piercing is elmegy..
Véleményem: Szerintem 3 piercing untig elég (kivéve, ha a fülben is van egy pár). Ha több van, az már túlzás. :P
5/5 anonim válasza:
Nekem legfeljebb az orrkarika, vagy a karika fülbevaló jön be, de abból is csak 1 db, és a lehető legkisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!