Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Október közepén vásároltam a...

Október közepén vásároltam a Deichmann-ba egy téli cipőt, de már jön szét. Van rá garancia? Kicserélik? Levásárolhatom az árát?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Elvileg a blokk a garancia és fél évig terjed ki.Magyarán mivel október óta csak 5hónap telt el még pont vissza tudod vinni,körülnézel van-e olyan ami tetszik és ha nincs elvileg(nekem mindig)visszaadják az árát:)
2010. febr. 8. 21:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
2010. febr. 8. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Most vettem a "dikkmán"-ban cipőt két hete. A kérdés bennem is felmerült, így fel is tettem. 2 év gari van, de ha javítható a hiba, akkor nem cserélik, javítják.
2010. febr. 8. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Én januárban vettem és az enyémnek feljött a talpa. Annyira nem vészes, de kerülni kell vele a nagyobb vizeket.

Amúgy ma visszamentem szétnézni, hogy egyáltalán találok-e normális cipőt amire kicserélhetem, de elég vacakok vannak már...Csak tényleg úgy vagyok vele, hogy jó lenne ha megcsinálnák, de akkor nem tudok mit felvenni. Ha meg belekötnek, hogy visszaadják a pénzem, nem csinálják meg, akkor febr. közepén már sehol sem találok normális csizmát :/

2010. febr. 8. 21:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi az újabb válaszokat! :) Holnap vagy holnapután megpróbálom kicseréltetni.
2010. febr. 8. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Csak a fél évre építs, szóval ne halogasd vidd vissza, még épp időben vagy.

A két év gari úgy van, hogy az első fél évben magától értetődőnek veszik, hogy a cipővel van a gond, viszont utána már neked kell bebizonyítanod, hogy a cipőben volt a hiba. Gondolom beküldik ellenőrzésre, amitől nem sok jót lehet úgysem várni. Nekem visszadobtak egy cipőt azzal, hogy kimostam gépben azért ment tönkre, közben meg nem is. De ezt szerinted meg tudom magyarázni, hogy szakértő néni kérem, ez a cipő még a fürdőszobát sem látta, nemhogy a mosógépet? :(

2010. febr. 8. 23:33
 7/9 anonim ***** válasza:
11%
én nem tudok ehez hozzászólni, csak annyit, hogy ne vegyél Deichmannt, inkább kínait, az tovább tart :S
2010. febr. 9. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
én meg a kínaisat nem ajánlom....a deichmanosat félévente kitudod cserélni és mindig van egy uj cipőd a kinais meg nagy lósz*r...kisem cserélik, ráaádsul a lábnak semjo...én deichman párti vagyok hisz mindig uj cipőm van 1 áráért :D volt h visszavittem mert h kikezdi a lábamat hozzáteszem szétis volt taposva saras is volt meg minden és szónélkül becserélték:D sztem megéri:D
2010. nov. 17. 21:22
 9/9 anonim válasza:
...mintha magamat hallottam volna.. :D
2011. ápr. 1. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!