Vajon kicserélik a szandált?
Figyelt kérdés
Vettem nemrég a Deichmannban egy szandált, de rájöttem, h egy számmal kisebb kellett volna. Csak ma volt rajtam két-három órát, szóval nem látszik rajta semmi. A talpa talán picit piszkos, de meg lehet törölni. Szerintem észre sem venné senki, h használatban volt már. Másik gond, h a blokk az totál lábra kélt. Tudom, h elraktam, pont azért mert garancia meg minden...de nem emlékszem hová:$ szóval még van esély, h az meg lesz, de vajon kicserélik??2010. jún. 7. 12:55
1/6 anonim válasza:
Ha meg lesz a blokk,és nem látszik,hogy használtad,akkor igen.
2/6 A kérdező kommentje:
és blokk nélkül esélytelen??
2010. jún. 7. 13:14
4/6 anonim válasza:
akkor add el valakinek és vegyél 1 másikat!!
5/6 anonim válasza:
esetleg nézd meg a dobozban, vagy a szatyorban a blokkot.
6/6 A kérdező kommentje:
néztem ott is, kerestem, de nincsen meg
amúgy gondoltam, h nem cserélik ki, de gondoltam hátha mégis. az eladó azt mondta, h próbáljam meg. takarítsam szépen meg, és hnap vigyem vissza. de blokkom sincs, szal...
esetleg vkit nem érdekel? ilyen: [link]
2010. jún. 7. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!