Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam? 18/L

Mi a véleményetek rólam? 18/L

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

normális válaszokat írjatok.köszi.

2010. febr. 8. 18:14
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
65%

Jaj istenem, te nagyon szép vagy. Fekete haj, szép szemek:$ 18/f

Merre laksz amúgy?:$

2010. febr. 8. 18:19
 2/36 anonim ***** válasza:
65%
Tetszel nekem! :)
2010. febr. 8. 18:20
 3/36 anonim ***** válasza:
93%
Mi ez az emóknál divat lett,hogy itt szerezzenek önbizalmat? Olyan vagy, mint a többi tucat pózer. Olyan hajad, a piercinged és olyan idióta fejeket vágsz. De gondolom ezért megint lepontozol te is, mert nem azt írtam,hogy "cukcsi" vagy. Egyébként neked is csak azt tudom mondani,hogy rohadt szép lennél,ha nem ilyen nyomi stílusod enne, ez a 15 éveseknél menő. 18 évesen lehetnél komolyabb is, az "alapanyag" megvan hozzá. Szép az arcod is.
2010. febr. 8. 18:21
 4/36 anonim ***** válasza:
94%

csak azt nem értem minek az az ocsmány piercing a szádba, sokkal szebb lennél nélküle.

szép arcod van kár elcsúfítani ezzel a rengeteg sminkkel meg azzal a csúnya piercinggel ...

19/F

5/36 A kérdező kommentje:
köszönöm,nagyon aranyosak vagytok:)
 6/36 A kérdező kommentje:

tudom,gondolkoztam hogy kiszedetem:S:)

egyébként nem azért jöttem ide hogy önbizalmat gyűjtsek egyszerűen csak érdekelnek a vélemények:) Senkit nem pontozok le,ha esetleg negatívumot ír.Ez hozzá tartozik ehhez.

2010. febr. 8. 18:23
 7/36 anonim ***** válasza:
85%

Először azt hittem, hogy egy szép lány lesz...aztán mit látok? Egy csücsöri, vasalt hajú, ronda frufru-s tucat tinédzsert.

18 évesen már legyen annyi benned, hogy ne nézz úgy ki, mint egy tucatlány, pláne 15-nek néztelek:S

csinos lány lennél ha:

-nem lenne a szádban piercing

-szép hosszú a hajad, de elől a frufru nagyon nem áll jól

- a csücsörítért hagyd el.

25.L

2010. febr. 8. 18:32
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Am. melyik a csücsörítős kép, m én nem látom...

(első)

2010. febr. 8. 18:36
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép a hajad,a szemed,az arcod is,és a képek alapján kedvesnek tűnsz:)

De igaza van az előttem szólóknak,nem áll jól a pc,azt vedd ki,vágass oldal frufru-t,kevesebb smink,és felejtsd el ezt az emo stílust,nem neked való,ezt inkább hagyd meg a tiniknek.Legyél nőies,de ne ribancos.Egyébként szerintem nagyon jól állna neked a hullámos,loknis haj!:)

2010. febr. 8. 18:43
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
nagyon szép vagy:)és olyan kedves a kisugárzásod:)
2010. febr. 8. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!