Mi a véleményetek rólam? 18/L
Jaj istenem, te nagyon szép vagy. Fekete haj, szép szemek:$ 18/f
Merre laksz amúgy?:$
csak azt nem értem minek az az ocsmány piercing a szádba, sokkal szebb lennél nélküle.
szép arcod van kár elcsúfítani ezzel a rengeteg sminkkel meg azzal a csúnya piercinggel ...
19/F
tudom,gondolkoztam hogy kiszedetem:S:)
egyébként nem azért jöttem ide hogy önbizalmat gyűjtsek egyszerűen csak érdekelnek a vélemények:) Senkit nem pontozok le,ha esetleg negatívumot ír.Ez hozzá tartozik ehhez.
Először azt hittem, hogy egy szép lány lesz...aztán mit látok? Egy csücsöri, vasalt hajú, ronda frufru-s tucat tinédzsert.
18 évesen már legyen annyi benned, hogy ne nézz úgy ki, mint egy tucatlány, pláne 15-nek néztelek:S
csinos lány lennél ha:
-nem lenne a szádban piercing
-szép hosszú a hajad, de elől a frufru nagyon nem áll jól
- a csücsörítért hagyd el.
25.L
Am. melyik a csücsörítős kép, m én nem látom...
(első)
Nagyon szép a hajad,a szemed,az arcod is,és a képek alapján kedvesnek tűnsz:)
De igaza van az előttem szólóknak,nem áll jól a pc,azt vedd ki,vágass oldal frufru-t,kevesebb smink,és felejtsd el ezt az emo stílust,nem neked való,ezt inkább hagyd meg a tiniknek.Legyél nőies,de ne ribancos.Egyébként szerintem nagyon jól állna neked a hullámos,loknis haj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!